FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 21.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 21-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus továbbra sem tudott dűlőre jutni a Speziával Emil Holm ügyében. Eközben az Atalanta nemrég 2+8 millió eurót ajánlott a svéd játékosért, azonban a Serie A-ból nemrég kieső gárda elutasította a megkeresést. 
  • Alfredo Pedullà: Arthur Melo az éjjel megérkezett Firenzébe. A Bianconeri a brazil teljes fizetését állni fogja a játékos Fiorentinánál töltött kölcsönidőszaka alatt. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve előrehaladott tárgyalásokat folytat Holm leigazolásáról. A svéd jobbhátvéd konkrét célpontot jelent a klub számára. 
  • Alfredo Pedullà: A Zebrák nagyon szeretnék leigazolni Franck Kessiét, azonban a játékos addig nem érkezhet meg Torinóba, amíg Denis Zakaria nem hagyja el a csapatot. 
  • José Félix Díaz: A Real Madrid figyeli Dušan Vlahović helyzetét, ám eddig még nem kezdtek egyeztetésekbe a támadóval. 
  • Fabrice Hawkins: A PSG számára továbbra is Harry Kane jelenti a legfőbb kiszemeltet, még akkor is, ha az üzlet rendkívül bonyolultnak tűnik. A francia klub egy megbízható centert szeretne, Vlahović pedig krónikus ágyékfájdalmaktól szenved, ami számos kérdést vet fel vele kapcsolatban. Kane mellett Rasmus Højlund is célpontnak tekinthető a franciák szempontjából, azonban a dán csatárért jelenleg nagy előnyben van a Manchester United. 
  • Sky Sport Italia: A Real Madrid tegnap reggel érdeklődött Vlahović iránt. Az ezzel kapcsolatos telefonhívást maga Carlo Ancelotti intézte, aki a szerb támadó elérhetőségéről kért információt a torinóiaktól. Az Öreg Hölgy továbbra is csak egy kellően magas ajánlat esetén engedné el a támadót. 
  • Sky Sport Italia: Hamarosan folytatódni fognak az egyeztetések a Juve és a West Ham United között Denis Zakaria ügyében. A felek még mindig nem kötöttek egyezséget a játékossal kapcsolatban. 
  • Nicolò Schira: Arthur 2026-ig hosszabbított a Bianconerivel. A brazil futballista ma orvosi vizsgálatokon fog részt venni a Fiorentinánál. 
  • Nicolò Schira: A Juve továbbra is érdeklődik Franck Kessié iránt. Az afrikai középpályás Max Allegri egyik fő kiszemeltjének számít a csapatrészbe, a Zebrák pedig a következő napokban megbeszélést folytatnak majd róla a Barcelonával. A torinóiak célja az, hogy kölcsönben, vételi opcióval igazolják le a labdarúgót, ám a katalánok egy állandó üzletben gondolkodnak, s 25 millió eurót kérnek az elefántcsontpartiért. 
  • Nicolò Schira: A Palermo szívesen leigazolná a Juve balhátvédjét, Gianluca Frabottát. 
  • Nicolò Schira: Nicolò Turco személyes tekintetben megegyezett a Red Bull Salzburggal. Az osztrák csapat most a transzfer utolsó részleteit egyeztetni az Öreg Hölggyel.
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri nemrég felvette a kapcsolatot a Lille támadójával, Jonathan Daviddel. 
  • Giovanni Albanese: Annak ellenére, hogy Fabio Miretti hosszabbított a Juventusszal, a klub augusztusban ki fogja értékelni az érte befutó kölcsönajánlatokat.  

 

 


 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 21-én, 00:00-kor.