FRISSÍTVE 10:47-kor – Mercato-hírek (július 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 13-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A PSG közvetlen kapcsolatokat létesített a Juventusszal Dušan Vlahovićot illetően. A francia együttes jól informált a szerb labdarúgó ügyében, miközben az Öreg Hölgy álláspontja egyértelmű: a center csak egy igen magas összegű ajánlat esetén távozhatna. A párizsiak továbbra is belső megbeszéléseket folytatnak arról, hogy ki legyen a fő kiszemeltjük a csatárposztra. 
  • Fabrizio Romano:  Rasmus Højlund továbbra is a Manchester United listájának élén áll. A dán támadó el akarja hagyni az Atalantát egy nagyobb klub kedvéért, a személyes feltételekkel kapcsolatban pedig éppen ezért soha nem merült fel probléma. A Vörös Ördögök még nem küldtek hivatalos ajánlatot a csatárért, mivel jelenleg egy új kapus leigazolása jelenti a prioritást számukra. A Paris Saint-Germain szintén érdeklődik Højlund iránt, s egyértelműen ő az egyik kiszemelt a franciák számára, többek között Dušan Vlahović mellett. 
  • Romeo Agresti: A Juventus az elmúlt napokban közölte Leonardo Bonuccival, hogy a jövőben már nem számítanak rá kezdőként. Az olasz futballista várhatóan ki fogja értékelni a jövőjével kapcsolatos lehetőségeket. 
  • Alfredo Pedullà: Vlahović leigazolását leginkább Luis Enqrique szorgalmazza a PSG-nél. A szerb futballista változatlanul rajta van a párizsiak szűkített listáján, ő maga pedig továbbra is támogatná az átigazolást. A Chelsea ugyancsak kedveli a centert, ám eddig csak közvetve vette fel a kapcsolatot vele, illetve az Öreg Hölggyel. 
  • Sky Sport Italia: Bonucci többé már nem szerepel a Juve tervei között, a klub pedig nyáron megpróbál búcsút venni a veterán olasztól. 
  • Sky Sport Italia: Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna jelen pillanatban nem tartózkodnak Londonban. 
  • RMC Sports: Luis Enrique a 4-3-3-as felállásban szeretné játszatni alakulatát, ehhez pedig szüksége van egy új kilencesre. A PSG már egyeztetett Vlahović képviselőivel, ám a klubnak továbbra sincsen fő prioritása a posztot illetően.

10:47

  • Gianluca Di Marzio: Fodé Ballo-Touré várhatóan elhagyja az AC Milant, a Rossoneri pedig mindenképpen egy olasz balhátvéddel pótolná őt. A milánói klub ezáltal könnyen ajánlatot tehet Luca Pellegrini iránt, ám erre jelen állás szerint még nem került sor. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Inter új, 30 millió euró körüli ajánlatot készít elő Romelu Lukakuért a Chelsea-nek. Amennyiben Vlahović távozna, a Juve érdeklődését is felkeltené a belga támadó. 
  • Alfredo Pedullà: Vlahović a PSG-nél akarja folytatni pályafutását, amit már közölt az Öreg Hölgy vezetőségével is. A franciák számára Harry Kane jelenti a prioritást, aki viszont inkább a Bayern Münchenhez igazolna, így pedig náluk is a szerb kerülhet előtérbe. A párizsiak és a Juve között már kezdetét vette a párbeszéd, a PSG pedig egy 70-75 millió körüli, bónuszokkal kiegészített megkeresésen gondolkodik a centerért. 
  • Romeo Agresti: Nem valószínű, hogy Vlahović és Federico Chiesa közül mindkét játékos távozna a nyáron. Az olasz szélsőért eddig egyedül az Aston Villa tett ajánlatot, melynek összege közelebb volt a 70, mint a 60 millió euróhoz, ezt viszont a futballista visszautasította. 
  • Romeo Agresti: Samuel Iling-Junior búcsúja továbbra is reális lehetőség, mivel szerződése 2025-ben lejár, ami túlságosan közeli dátumnak tűnik a Bianconeri szempontjából. 
  • Romeo Agresti: Matías Soulé környezete az argentin klubváltását szorgalmazza, hogy több játéklehetőséget harcoljanak ki a fiatal reménységnek. 
  • Romeo Agresti: A Juventus nyíltan közölte Bonuccival, hogy nem lesz többé kezdő, s ha egy klub ilyen információkat oszt meg egy labdarúgóval, az egyértelműen felhívás arra, hogy az illetőnek érdemes új csapat után néznie. 
  • Giovanni Albanese: Bonucci fizetése szerződésének utolsó évére majdnem 50%-kal csökkent (6 millió euróról 3,5 millió euróra), a csapatkapitány pedig a klub jelzéseinek ellenére is maradni akar Torinóban. 
  • Fabiana Della Valle: Bonucci a Juventustól szeretne visszavonulni a következő idény végén. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 13-án, 10:47-kor.