FRISSÍTVE 12:16-kor – Mercato-hírek (július 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 12-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Dušan Vlahović továbbra is rajta van a PSG listáján, a francia klub pedig tegnap felvette a kapcsolatot a Juventusszal, hogy információt kérjenek a játékos áráról, s az esetleges ügylet feltételeiről. A párizsiak még 2-3 nevet tartanak a listájukon a center mellett, lévén, hogy az Öreg Hölgy csak egy nagyon magas összegű ajánlat esetén lenne nyitott a támadó eladására, a kölcsön pedig szóba sem jöhet a Zebrák számára. 
  • Alfredo Pedullà: Luca Pellegrini jövője rövidesen eldőlhet. A játékos szeretne a Laziónál maradni, ám a fizetésével kapcsolatos helyzet még megoldásra vár. A balhátvéd sorsa nem lesz összefüggésben más transzferekkel. A Juventus nem tart igényt a labdarúgóra, akinek profilját egyébként az elmúlt órákban az Atlético Madrid is kiértékelte. 
  • Alfredo Pedullà: Az Inter ajánlatot készít Emil Holm szerződtetésének céljából. A játékos már áldását adta a transzferre, a Spezia pedig nagyjából 12-15 millió eurót kérne a svédért. 
  • Nicolò Schira: A Juventus hamarosan lépéseket tehet Teun Koopmeiners leigazolásáért, ám csak azt követően, hogy eladták Denis Zakariát, Arthurt, illetve Weston McKennie-t. 
  • Nicolò Schira: Az Öreg Hölgy szívesen leigazolná az Udinese kötelékében játszó Lazar Samardžićot, valamint a Lille támadóját, Jonathan Davidet. A kanadai center csak abban az esetben csatlakozhatna a klubhoz, ha Dušan Vlahović távozna a torinóiaktól. A két játékost a Napoli is figyeli. 
  • Nicolò Schira: Az Aston Villát továbbra is érdekli Federico Chiesa, a klub pedig az elmúlt hetekben fel is vette a kapcsolatot a játékos ügynökével, Fali Ramadanival. Az olasz mindazonáltal nem szeretne a birminghami klubhoz igazolni, ezért pedig egyelőre nem folynak tárgyalások a felek között. 
  • Nicolò Schira: A Juventus adott esetben elfogadna egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukciót Denis Zakaria esetében, akiért a West Ham United 21 millió eurót ajánlott a fenti kivitelezés mentén. A svájci szívesen folytatná karrierjét a londoniaknál, a két klub pedig bízik benne, hogy hamarosan tető alá hozhatják az üzletet. 
  • Nicolò Schira: Kaio Jorge várhatóan maradni fog a Juventusnál, s a Next Gen kerettagja lesz. 
  • Giovanni Albanese: Az Al-Ittihad megemelte a Paul Pogbának tett ajánlatát, s három évre immár összesen 150 milliós bért kínálnak neki. Karim Benzema és N'Golo Kanté igyekeznek meggyőzni honfitársukat a csatlakozásról. 
  • Fabiana Della Valle: Cristiano Giuntoli nagyon kedveli Koopmeinerst, aki könnyen a klub kiszemeltjévé válhat. A hollandért egy 30-40 millió eurós összeget kérne az Atalanta, ám a Bianconeri más célpontokkal is rendelkezik Rodrigo De Paul és Franck Kessié személyében. 
  • Fabiana Della Valle: Giuntoli nemrég közölte Pogbával, hogy az Öreg Hölgy nem bízik abban, hogy a francia képes lesz komolyabb sérülések nélkül lehúzni a következő idényt, ezért pedig érdeklődés esetén kiértékelhetik az érte kapott ajánlatokat. A középpályás személyes tekintetben nem akarja elhagyni a Zebrákat. 

12:16

  • Gianluca Di Marzio: Amennyiben Vlahović távozna, a Juve mindenképpen szeretné pótolni őt. A klub nemrég információt kért a West Hamtől Gianluca Scamacca helyzetéről, aki az egyik lehetséges kiszemelt a szerb helyére. Az olasz center mellett a Zebrák a Red Bull Salzburg svájci tehetségét, Noah Okafort is figyelik, aki iránt a Lazio és az AS Roma is érdeklődik. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri jelen pillanatban az eladásokra koncentrál. Denis Zakaria hamarosan a West Ham játékosa lehet, mellette azonban McKennie-t és Arthurt is szeretné értékesíteni a klub, nem is beszélve Alex Sandróról, aki ugyancsak feleslegessé vált Torinóban. 
  • Gianluca Di Marzio: Leonardo Bonucci már nem fontos az Öreg Hölgy számára, s lehet, hogy a védő egyáltalán nem szerepel a klub terveiben. Néhány hónappal ezelőtt a csapatkapitány kijelentette, hogy a következő évad lesz az utolsó idénye a Zebráknál, ám idei távozásának lehetősége sincs teljesen kizárva. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve mindenképpen szeretne még egy jobbhátvédet igazolni. Emil Holm előkelő helyet foglal el a listán. 
  • Gianluca Di Marzio: A Salernitana szeretné leigazolni Filippo Ranocchiát és Fabio Mirettit. Előbbi játékost a Juve gond nélkül elengedné, az üzlet pedig hamarosan le is zárulhat, míg Mirettivel kapcsolatban augusztus elején születik majd döntés a fekete-fehérek részéről. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 12-én, 12:16-kor.