FRISSÍTVE 14:54-kor – Mercato-hírek (július 8.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 8-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Lazio elnöke, Claudio Lotito annak ellenére is legalább 40 millió eurót szeretne látni Sergej Milinković-Savićért, hogy a futballista szerződése jövőre lejár. Ezt az összeget a Juventus és az Inter is rendkívül soknak tartja. 
  • Gianluca Di Marzio: A Fiorentina előrehaladott tárgyalásokat folytat az Empolival Fabiano Parisiért, aki 10 millió euróért + 2 millió eurót kitevő bónuszokért cserébe válthat klubot az elkövetkezendő napokban. 
  • Romeo Agresti: Nincsenek hírek a Juventus Parisiért mutatott, esetleges érdeklődésével kapcsolatban. A klubnak el kell adnia a feleslegessé vált játékosokat azelőtt, hogy bárkit is leigazolna. 
  • Nizaar Kinsella: A West Ham United azon dolgozik, hogy rövidesen szerződtesse Denis Zakariát egy kölcsönt + 18 millió eurót kitevő vételi opciót tartalmazó üzlet keretein belül. 
  • Nicolò Schira: Bár Paul Pogba iránt több szaúdi klub is érdeklődik, a francia nem érdekelt a távozásban, s szeretne a Juventusnál maradni. A középpályás nagyon keményen dolgozik azért, hogy jó formába lendüljön a szezon elejére, mivel mindenképpen el akarja feledtetni a legutóbbi, számára valóságos rémálommal felérő idényt. 
  • Nicolò Schira: A Salernitana érdeklődést mutat Fabio Miretti leigazolása iránt. 
  • Giovanni Albanese: A Max Allegrivel folytatott telefonbeszélgetés során Cristiano Giuntoli két fő célpontot nevezett meg, akik Sergej Milinković-Savić és Domenico Berardi lennének. Az olasz szélső előkelő helyen szerepel a klub listáján. 
  • DAZN: Leonardo Bonucci mindenképpen az Öreg Hölgynél akarja befejezni pályafutását, melynek nyomán a védő tiszteletben akarja tartani, hogy még egy év hátravan szerződéséből, s nem akarja elhagyni a torinóiakat. 

14:54

  • HIVATALOS: A Next Gen és a Primavera vezetőedzői, azaz Massimo Brambilla és Paolo Montero 2024-ig hosszabbítottak a Juventusszal. 
  • The Athletic: A Juve és az Al-Hilal szívesen leigazolná Romelu Lukakut. A Chelsea nagyjából 45 millió eurót kérne a belgáért. 
  • Sky Sport Italia: Emil Holmért egy háromesélyes verseny kezd kibontakozni: a Juve, az Atalanta, valamint az Inter is figyeli a svéd jobbhátvédet, akiért 15 millió eurót kérne a Spezia. 
  • Sky Sport UK: A Juve felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Lukaku esetleges leigazolásának ügyében. 
  • Daniele Longo: Milinković-Savić egyedül a Juventust akarja. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 8-án, 14:54-kor.