FRISSÍTVE 00:25-kor – Mercato-hírek (július 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 6-ának legfontosabb hírei.

00:25

  • Gianluca Di Marzio: A West Ham United ma hivatalos ajánlatot tehet Denis Zakariáért, melynek összege 18 millió euró körül mozoghat majd. A Juventus 25 millió eurót kérne a svájciért, ám a felek közötti távolság áthidalható, a hét folyamán pedig sor kerülhet az üzlet megkötésére. 
  • Gianluca Di Marzio: Zakaria eladását követően a Bianconeri ajánlatot tehet a Laziónak Sergej Milinković-Savićért, melynek keretében Luca Pellegrini játékjogát + némi pénzt kínálnának fel a Sasoknak. 
  • Gianluca Di Marzio: Fabio Miretti iránt a Genoa és a Salernitana is érdeklődést mutat, az Öreg Hölgy pedig jelenleg még nem döntött a középpályás sorsáról. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Atalanta 15 millió eurót ajánlott a Juve kiszemeltjének számító Emil Holmért. 
  • Romeo Agresti: Cristiano Giuntolinak és Max Allegrinek mindenképpen el kell majd döntenie, hogy milyen jövőt szánnak Federico Chiesának és Dušan Vlahovićnak. Ez lesz a mercato legfontosabb kérdése. 
  • Arancha Rodríguez: Álvaro Odriozola szeretné elhagyni a Real Madridot, s csatlakozni a Juventushoz. 
  • Nicolò Schira: A Monza, a Genoa, a Cagliari, valamint az Empoli egyaránt érdeklődik Miretti iránt. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 6-án, 00:25-kor.