FRISSÍTVE 13:56-kor – Mercato-hírek (július 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 3-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Sky Sport Italia: Cristiano Giuntoli hamarosan kinevezésre kerül, mint a Juventus új sportigazgatója. Giovanni Manna szintén a klub kötelékében marad, s a Napolitól érkező szakember segédjeként fog munkálkodni. 
  • Nicolò Schira: Amennyiben Dušan Vlahović távozna, a Juve biztosan igazolna egy új centert. Giuntoli nagyon kedveli az Atalanta játékosának számító Rasmus Højlundot, valamint a Lille-nél játszó Jonathan Davidet, ám mellettük Elye Wahi (Montpellier), Beto (Udinese), továbbá Boulaye Dia (Salernitana) is felmerülhet. A szerb labdarúgóért egyelőre csak halovány érdeklődés mutatkozik, ára pedig 70-80 millió euró között mozogna, ha a Bianconeri az eladása mellett döntene. 
  • Nicolò Schira: A West Ham United és a Juve rövidesen Londonban fognak egyeztetni Denis Zakaria ügyében, akinek szerződtetése iránt továbbra is élénken érdeklődnek a Kalapácsosok. 
  • Giovanni Albanese: A következő napokban a Bianconeri képviselői ismét Londonba utaznak majd, hogy egyes labdarúgók helyzetéről tárgyaljanak angol klubokkal. Az elsődleges cél azon futballisták eladása lesz, akik nem képezik részét Max Allegri terveinek, ám nem zárható ki, hogy Vlahovićért és Federico Chiesáért is születnek majd ajánlatok. 
  • Giovanni Albanese: Paul Pogba ma vissza fog térni a Continassára, hogy a lehető legjobb formába kerülhessen a felkészülési időszak előtt. A középpályásnak szinte mindenkit meg kell győznie produkciójával, mivel a vezetőség garanciát szeretne kapni tőle ahhoz, hogy a következő évadban folytonosan az együttes rendelkezésére fog állni, máskülönben ugyanis értékesítése is felmerülhet a Zebráknál. 
  • Max Nerozzi: Giuntoli a következő hetekben három Bundesliga-játékos, jelesül a Bayern Münchennél játszó jobbhátvéd, Noussair Mazraoui, az Union Berlinnél futballozó belső védő, Danilho Doekhi, valamint a Metz alakulatánál szereplő csatár, Georges Mikutadze profilját is ki fogja értékelni. 

 13:56

  • Sky Sport Italia: Megkezdődött a visszaszámlálás: Giuntoli hamarosan csatlakozik a Juventushoz, érkezését a következő napokban, vagy akár már az előttünk álló órákban is bejelentheti a klub. A szakember holnap látogatást fog tenni a Continassán, s már most rendszeres kapcsolatban áll Giovanni Mannával, továbbá a Next Gen frissen kinevezett sportigazgatójával, Claudio Chiellinivel. 
  • Giovanni Albanese: A Borussia Dortmund és a Galatasaray érdeklődést mutat Weston McKennie iránt. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus most azon dolgozik, hogy eladja a feleslegessé vált játékosokat. A klub legalább 50 millió eurót szeretne kapni Denis Zakaria, Arthur, illetve McKennie játékjogáért. A svájci és az amerikai iránt német és angol klubok érdeklődnek, míg a brazil prioritása a Spanyolországba való visszatérés lenne, azonban a Brighton is szemet vetett rá. 
  • La Gazzetta dello Sport: Elképzelhető, hogy Samuel Iling-Juniorért hamarosan ajánlatok érkezhetnek, melyek összege akár a 20 millió eurót is meghaladhatja. Az Öreg Hölgy ugyanakkor szeretné megtartani az angolt, hogy jövő nyáron egy magasabb transzferdíjért cserébe adhassa el őt. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 3-án, 13:56-kor.