FRISSÍTVE 17:27-kor – Mercato-hírek (július 2.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 2-ának legfontosabb hírei.

00:20

  • Fabrizio Romano: Bár az ügyben még nem született hivatalos bejelentés, Cristiano Giuntoli tekinthető a Juventus új sportigazgatójának. 
  • Gianluca Di Marzio: Giuntoli érkezését követően a Juve fontolóra veheti Paul Pogba szerződésének újratárgyalását, hogy ezzel csökkentsék a francia által jelentett bérköltséget. A középpályás szeretne a klubnál maradni, amit az is alátámaszt, hogy nemrég igen nagy összegű ajánlatokat utasított vissza szaúd-arábiai kluboktól. 

  • Gianluca Di Marzio: Tommaso Barbieri kölcsönben távozhat a nyáron. A Modena érdeklődik a fiatal labdarúgó iránt. 
  • Alfredo Pedullà: Max Allegri helyzete nem fog megváltozni Giuntoli érkezésével, mivel a klub megerősítette a tréner pozícióját, azonban a következő idény eredményein nagyon sok múlik majd a jövőt illetően. A sportigazgató sosem csinált titkot abból, hogy hosszabb távon Luciano Spallettit tartja a legmegfelelőbb embernek a kispadra. 
  • Alfredo Pedullà: Giuntoli legfőbb feladata Denis Zakaria, Weston McKennie, Arthur, valamint Alex Sandro eladása lesz a következő hetekben, ezt követően pedig közre kell majd működnie Federico Chiesa és Dušan Vlahović ügyeiben is, akiknek helye szintén nem biztos a keretben, ám velük kapcsolatban sok múlik majd Max Allegrin is. 
  • Alfredo Pedullà: Arkadiusz Milik és Moise Kean valószínűleg a Bianconerinél fognak maradni, azonban Vlahović sorsa még nem dőlt el. Amennyiben a szerb távozna, Giuntoli a Lille kanadai támadóját, Jonathan Davidet próbálná leigazolni helyette, aki iránt azonban a Napoli is érdeklődne Victor Osimhen távozásának esetén. 
  • Alfredo Pedullà: Giuntoli érkezésének köszönhetően felgyorsulhatnak az események Fabiano Parisi, Nicolò Zaniolo, valamint Sergej Milinković-Savić tekintetében, emellett azonban érdemes lesz figyelni Luca Pellegrini ügyét is, aki hamarosan a Lazióhoz szerződhet, míg Daniele Rugani és Mattia Perin távozására ugyancsak mutatkozik némi esély. 
  • Nicolò Schira: Giuntoli és a Juve közös kalandja hétfőn veszi majd kezdetét. A szakember öt évre fog aláírni, s 2,5 millió eurót keres majd. 
  • Giovanni Albanese: Sergej Milinković-Savić szeretne Olaszországan maradni, az Öreg Hölgynek pedig jó esélye van a szerb leigazolására, ám a klubnak először az eladásokra kell fókuszálnia. 

17:27

  • Nicolò Schira: Az elmúlt órákban a Newcatle United és a Tottenham Hotspur is információt kért Dušan Vlahović helyzetéről. 
  • Nicolò Schira: A következő 48 órában találkozó várható az Empoli és a Juventus között Fabiano Parisi ügyében. A toszkánok továbbra is érdeklődnek Filippo Ranocchia iránt, aki ezáltal valamilyen formában bekerülhet az üzletbe. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 2, 17:27-kor.