FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 1.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 1-jének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Folytatódtak a tárgyalások Denis Zakariával kapcsolatban, aki a várakozások szerint ezen a nyáron elhagyja a Juventust. A West Ham United május vége óta érdeklődik a labdarúgó iránt, aki a klub egyik fő célpontja, ám a londoniak mellett két másik együttes is versenyben van a játékosért, akik a svájcira kiszabott végleges árra várnak. 

  • Romeo Agresti: Federico Chiesa helyzetére már csak azért is érdemes figyelni, mert a labdarúgó szerződése 2025-ben lejár, azonban a klub egyelőre kézben tartja a dolgokat. 
  • Romeo Agresti: Jelenleg nem mondható ki teljes bizonyossággal, hogy Chiesa maradni fog, mivel a Max Allegri által favorizált 3-5-2-es hadrend nem emeli ki a futballista képességeit, ami miatt a mester hozzáállásán nagyon sok múlik majd. A klub újjáépítésről szóló politikájával ellentétes lenne, ha a vezetőség értékesítené az olaszt, ám a mercato útjai kifürkészhetetlenek. 
  • Romeo Agresti: Az érzések szerint a Juve alapvetően meg akarja tartani Chiesát, akiért nemrég 60 millió eurót ajánlott az Aston Villa, azonban a játékos visszautasította az angolok megkeresését. 
  • Romeo Agresti: A Juventus nem szeretné eladni Gleison Bremert, akinek ára érdeklődés esetén minimum 80 millió euró lenne. 
  • Romeo Agresti: Paul Pogba szeretne a klubnál maradni, mivel be akarja bizonyítani, hogy továbbra is topjátékosnak számít. 
  • Daniele Longo: Jövő hét kedden új találkozót tartanak majd a Juve és az Empoli között. A fő téma Fabiano Parisi lesz, de felmerülhet Filippo Ranocchia és Matías Soulé neve is.
  • Fabiano Parisi ügynöke, Mario Giuffredi: "Semmiféle egyezség nem köttetett meg a Juventusszal Parisi ügyében, ezek csak egyszerű médiapletykák. A Bianconeri kedveli őt, ám egyelőre semmi többről nincs szó. Fabiano tekintetében jelenleg más klubokkal tárgyalunk, nem pedig az Öreg Hölggyel."

  

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 1. 00:00