Vlahović, Paredes és Fagioli szavai a meccs után

vlahovic_4.jpgA Juventus tegnapi, Lecce ellen aratott 2-1-es sikerét követően a hosszú idő után ismét betaláló Dušan Vlahović, a Bianconeri első gólját szerző Leandro Paredes, valamint az ismét kezdőként szereplő, s számos remek passzt adó Nicolò Fagioli értékelték a látottakat a keret részéről, kiemelve személyes produkciójukat, valamint a csapategységet is. 

"A mai győzelem nagy fontossággal bír, hiszen az utóbbi időben egy negatív szériát futottunk. Ma este mindenképpen nyerni szerettünk volna, amit sikerült is elérnünk, ezért pedig nagyon boldogok vagyunk. Személyes tekintetben rendkívül örülök annak, hogy ismét képes voltam gólt szerezni, mivel már nagyon hiányzott ez az érzés. Bízom benne, hogy csapatként a továbbiakban is így tudunk majd játszani, az pedig, hogy mit hoz a jövő, legkésőbb vasárnap mindenképpen kiderül" – jelentette ki a szerb támadó a JTV kérdésére. 

"A mai nap mindazonáltal nagyon szomorú volt számomra a Belgrádban történt események miatt. [szerda reggel egy belgrádi általános iskolában lövöldözés történt, ami több áldozatot követelt– a szerk.] Szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem őszinte részvétemet az áldozatok családtagjainak, együttérzésemet azoknak, akik átélték ezt a szörnyű tragédiát, s egy nagy ölelést küldeni nekik, innen, a távolból. Remélhetőleg soha többé nem fognak hasonló esetek történni Szerbiában" – értékelt Vlahović. 

paredes_2.jpg"Jó érzések vannak bennem, mivel már régóta nem lőttem gólt, azonban sokkal jobban örülök a közös sikernek, elvégre csapatunk megérdemelte a mai sikert, ami már régóta hiányzott tőlünk a bajnokságban. A szezon ezen szakaszában minden találkozó tele van nehézségekkel, attól függetlenül, hogy itthon, vagy idegenben kell-e megvívnunk az adott összecsapást. A legfontosabb az, hogy eltökéltek maradjunk és ebben a szellemben folytassuk a munkát" – szögezte le Paredes a DAZN munkatársának. 

"Hogy miért Paul Pogba volt az első, aki megölelt a találatom után? Nos, szerintem azért, mert a kezdőrúgás előtt azt mondtam neki, hogy érzésem szerint ma be fogok találni, ha pedig így lesz, akkor oda kell jönnie, hogy megöleljen. Nem tagadhatom le, hogy voltak nézeteltéréseim a mesterrel, ám jelenleg nagyon boldognak érzem magam. Viták még a legjobb családokban is előfordulhatnak, nekünk pedig sikerült tisztáznunk az egymás közötti problémákat, ezt követően pedig immár biztos háttérrel és együttes erővel haladhatunk előre a közös célok felé. 

Egyelőre nem tudom, hogy mit tartogat számomra a jövő, mivel arra koncentrálok, hogy kiélvezzem az adott pillanatot, s hogy építsem a karrieremet. Szeretek élni, s alapvetően egy békés srác vagyok, ezért pedig remélem, hogy a helyzet mindenki számára előnyös módon oldódik majd meg. Szeretek Torinóban élni, nem mellesleg pedig a családom is jól érzi magát a városban, ami mindenképpen egy fontos szempont. Remélem, hogy a következő szezonban is a klubnál maradhatok, viszont jelen pillanatban semmi sem biztos" – zárta szavait az argentin középpályás. 

fagioli_1.png"Mivel hosszú ideje nem nyertünk, a mai siker nagy önbizalmat és jó morált adhat a csapatnak. Nagyon boldogok vagyunk, mivel a BL-helyekért folyó harc miatt rendkívül fontos volt, hogy ma este begyűjtsük a három pontot. Alapvetően elégedett vagyok a csapat teljesítményével, viszont több gólt is szerezhettünk volna, helyenként pedig jobban kellett volna védekeznünk. A legfontosabb viszont az, hogy itthon tartottuk a szükséges pontokat" – hangsúlyozta Fagioli a JTV kamerái előtt. 

"Jelenleg jól érzem magam. Az elmúlt hetekben történt néhány olyan dolog, amikre nem vagyok büszke, s amik nem az én javamat szolgálták. Őszintén szólva jó hatással volt rám, hogy a mester néhány meccs erejéig kihagyott a kezdőből, s éppen ezért el is fogadtam az ezzel kapcsolatos döntést. Nagy segítséget jelent, hogy olyan bajnokokkal játszhatok, mint például Ángel Di María, mivel ha adok neki egy passzt, később mindig a megfelelő erővel, valamint a lehető legjobb technikával juttatja vissza hozzám a labdát. 

Ángel egy jelenség, ám ezt senkinek nem kell bemutatnom: egy olyan futballista mellett, mint ő, sokkal könnyebb jó teljesítményt nyújtani, személyisége pedig a pályán, valamint azon kívül is megmutatkozik. Úgy vélem, hogy ez jelenti számára azt a plusz előnyt, melynek segítségével mindenkinél jobb lehet. Mattia De Scigliónak mindenekelőtt gyors felépülést szeretnék kívánni, s azt hiszem, ezt a teljes csapat nevében mondhatom. Nagyon sajnáljuk, hogy sérülést szenvedett, mivel mindannyian szeretjük őt, s fontos társunkként tekintünk rá" – zárta szavait az ifjú tehetség.