Pogba nem áll készen a teljes értékű edzésekre

pogba_kondi.jpgA Juventus csapatának kerethez visszatérő labdarúgói a tegnapi nap folyamán megtartották szokásos edzésüket, azonban ezúttal már néhány szurkoló, valamint a klub leköszönő elnöke, Andrea Agnelli, továbbá hivatalban maradó sportigazgatója, Federico Cherubini is megtekinthette a tréninget, ami azt jelzi, hogy a klub és Max Allegri innentől fogva számolnak az igazán komoly munkával. 

Az együttes sérültjeit illetően mindenképpen rossz jelnek számít, hogy Giovanni Albanese információi szerint Federico Chiesa kénytelen volt idő előtt abbahagyni az edzésmunkát, mivel egy ütközést követően rosszul érkezett a földre, ami miatt eltelt néhány percbe, míg összeszedte magát. Az újságíró arról írt, hogy az olasz szélső egy külön teremben kapott némi kezelést az esetet követően, állapota pedig szerencsére egyáltalán nem súlyos, azonban a stábnak nagy körültekintéssel kell majd kezelnie őt a továbbiakban, hogy elkerüljék a további gondok kialakulásának kockázatát. 

A világbajnokságtól már a csoportkörben búcsúzni kényszerülő szerb válogatott centere, a tornát igencsak rossz fizikai állapotban letudó, ám a Svájc ellen ennek dacára is gólt szerző Dušan Vlahović ugyancsak visszatért Torinóba a tegnapi nap folyamán, ahol a J|Medical munkatársai alapos vizsgálatoknak vetették alá őt ágyékproblémái miatt. A szakemberek a La Gazzetta dello Sport szerint arra jutottak, hogy a támadónak egyelőre ajánlott lenne személyre szabott edzésmunkát követnie a teljeskörű felépülés érdekében, ám arról várhatóan egyedül Max Allegri fog dönteni, hogy miként kezeli majd csapat egyik legnagyobb erősségét. 

Vlahović helyzeténél jóval aggasztóbb hírek láttak napvilágot Paul Pogba tekintetében, aki az elmúlt napok bíztató jeleinek ellenére még távolról sem áll bevetésre készen, ebből fakadóan pedig magas a kockázata annak, hogy a középpályásnak ki kell hagynia a Cremonese elleni, január 4-i bajnoki mérkőzést, s az sem biztos, hogy a Napolival szemben megvívandó, január 13-i összecsapáson a pályán lehet majd. 

A Sky Sport Italia szerint a francia labdarúgó továbbra is edzőtermi gyakorlatokat végez, ugyanis állapota egyelőre nem teszi lehetővé, hogy elkezdje a pályán való munkát, érte ezalatt mind a futó-, és gimnasztikai feladatokat, mind pedig a labdás tréningeket, nem is beszélve a csapattársakkal való közös tevékenységekről. A lap szerint Pogba ennek ellenére hamarosan biztosan Allegri rendelkezésére áll majd, ám arról egyelőre a stáb sem tudott tájékoztatást adni, hogy ennek mikor jöhet el a pontos ideje.