FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 24.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 24-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Memphis Depay továbbra is kész lenne felbontani szerződését a Barçával, azonban egyelőre a Juve döntésére vár, akik vagy őt, vagy Arkadiusz Miliket fogják leigazolni. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus vezetősége Max Allegrivel közösen úgy határozott, hogy Milik leigazolását preferálják Depay szerződtetésével szemben. A klub már megegyezett az Olympique Marseille-vel a lengyel labdarúgót illetően, akiért 2+8 millió eurót fizetnének egy kölcsön + vételi opciós ügylet keretein belül. 
  • Matteo Moretto: Milik a gazdasági szempontokat, illetve a személyiséggel kapcsolatos okokat illetően is megelőzte Depay-t, mivel a holland túlzottan nagy fizetést követel az Öreg Hölgytől, ami kissé eltántorította tőle a vezetőséget. 
  • Alfredo Pedullà: Depay irreálisan magas követelései miatt a Juventus immár Milik leigazolását fontolgatja, s egyre nagyobb esély mutatkozik arra, hogy a lengyel támadó a fekete-fehérek labdarúgója lesz. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve többé nem tartja eladhatatlannak Denis Zakariát, akiért a Monaco mutat komolyabb érdeklődést, miközben a klub próbál megoldást találni Arthur ügyében is. A vezetőség mindenképpen értékesíteni akarja vagy a svájcit, vagy pedig a brazilt, hogy ezt követően megszerezhessék Leandro Paredest. 
  • Alfredo Pedullà: Nicolò Fagioli hamarosan elhagyhatja a Zebrákat: az olasz középpályás helyzetét a Cremonese, az Empoli, és a Monza is éles szemmel figyeli, azonban jelen pillanatban a Sampdoria vezeti az érte folyó versenyfutást. 
  • Romeo Agresti: Depay elsősorban azért került hátrébb a Juve listáján, mert a játékos környezete változtatott az eredeti igényeken, azonban a Juventus végső soron technikai szempontból értékeli majd ki a hollandot és Miliket, nem pedig gazdasági tényezők alapján. Amennyiben a klubnak sikerülne eladnia Moise Keant, akár mindkét támadót is megszerezhetnék, ám erre jelenleg nem sok esély mutatkozik az idő szűkössége miatt. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri az utolsó pillanatig próbálkozni fog Paredes leigazolásának érdekében. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy az elmúlt napokban egyes közvetítőkön keresztül visszatért a piacra, mivel Allegri mindenképpen szeretne egy új balhátvédet hozni csapatához. 
  • Romeo Agresti: Fagioli az elmúlt nap során tárgyalásokat folytatott a Juve illetékeseivel. A felek egyetértenek abban, hogy a középpályás szempontjából egy kölcsönszerződés lenne a legjobb opció, mivel a fiatal olasz tehetség ezáltal megkaphatná a neki kellő játékperceket. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 24-én, 00:00-kor.