FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 22.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 22-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Barcelona jelen pillanatban a Juventus döntésére vár a Depay-ügylet kapcsán: a holland támadó szombaton megegyezett a katalánokkal a szerződésbontás feltételeiről, azonban újabb fejlemények csak akkor történnek majd, ha megállapodást köt a Bianconerivel. 

  • Alfredo Pedullà: A Bianconeri korábbi érdeklődésének ellenére Nicolò Zaniolo biztosan az AS Roma játékosa marad a következő idényben. 
  • Sky Sport Italia: Az Öreg Hölgy felvette a kapcsolatot az Olympique Marseille vezetőségével Arkadiusz Milik tekintetében, azonban a francia együttes nem engedné el kölcsönben a támadót a Juventushoz. Amennyiben a klub mégis komolyan gondolná a lengyel megszerzését, minden bizonnyal Leandro Paredesszel együtt szerződtetné őt, az eredetileg Depay miatt félretett pénzösszeg felhasználásával. 
  • Sky Sport Italia: Massimiliano Allegri mindeddig megakadályozta, hogy a Monza leigazolja Nicolò Rovellát, mivel a szakember az olasz játékost tartja Manuel Locatelli első számú helyettesének a védelem előtt. Abban az esetben, ha Paredes csatlakozna a fekete-fehérekhez, a mester természetesen mégis elgondolkodna a játékos kölcsönadásán annak érdekében, hogy a középpályás nagyobb tapasztalatra tegyen szert a Serie A-ban. 
  • ESPN: Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy Rovella a következő szezont a Juventusnál töltheti, mivel a Monza közel áll a Real Betisben futballozó William Carvalho leigazolásához. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 22-én, 00:00-kor.