FRISSÍTVE 10:30-kor – Mercato-hírek (augusztus 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 12-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Leandro Paredes teljeskörű egyezséget kötött a Juventusszal a személyes feltéteket illetően, most pedig arra vár, hogy a torinóiak és a PSG megegyezzenek az átigazolási díjról, vagy a transzfer konstrukciójáról. A klubok közötti megbeszélések folyamatban vannak, azonban az argentin leigazolása előtt a Bianconeri még el akar adni egy játékost Adrien Rabiot és Arthur közül. 

  • Fabrizio Romano: Luca Pellegrini az Eintracht Frankfurt játékosa lesz, a mai napon pedig meg is érkezik a német klubhoz, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, majd egy éves kölcsönben az Európa-liga címvédőjéhez csatlakozzon. 
  • Fabrizio Romano: Folytatódtak a tárgyalások a Barcelona és Memphis Depay között a holland támadó szerződésének felbontásáról. A labdarúgó jelen állás szerint sem a Tottenham Hotspurral, sem pedig egyes török klubokkal nem folytat egyeztetéseket, míg a Juventus változatlanul keresi a megállapodást vele, két éves szerződést kínálva neki. 
  • Fabrizio Romano: A Manchester United sportigazgatója, John Murtough a mai napon találkozni fog Veronique Rabiot-tal Torinóban. Az üzlet szempontjából mindenképpen kulcsfontosságú napok előtt állunk, miközben a Juventus már teljeskörű megállapodást kötött a Vörös Ördögökkel a francia 17 millió eurós átigazolási díjáról. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve továbbra is Depay-t szeretné leigazolni cserecsatárnak, azonban a művelet kivitelezése igencsak nehéz lenne, ami miatt a klub megpróbált alternatívák felé fordulni az utóbbi órákban: a fekete-fehérek egy Moise Kean-Luis Muriel cserét ajánlottak fel az Atalantának, melyet azonban a bergamói klub rövid úton visszautasított. 
  • Gianluca Di Marzio: Egyelőre nem született megállapodás Adrien Rabiot és a Manchester United között, de a tárgyalások folyamatban vannak, a futballista képviselői pedig ma találkozni fognak az angol klub vezetőségének tagjaival. 
  • Alfredo Pedullà: Az MU továbbra is nyomul Rabiot-ért, ám a játékos ügynöke és édesanyja, Veronique Rabiot még mindig nem adott zöld utat a transzfernek. A francia középpályás távozása elengedhetetlen feltétele volna Leandro Paredes leigazolásának. 
  • Romeo Agresti: Elképzelhető, hogy a Bianconeri komolyabb lépésekre készül a szélső védők tekintetében a mercato utolsó heteiben. 
  • Giovanni Albanese: A Juve nem szeretne új balhátvédet igazolni Pellegrini értékesítését követően. 
  • HIVATALOS: Nikola Milenković meghosszabbította szerződését a Fiorentinával. Az új kontraktus 2027-ig köti őt a Violákhoz, mely azt jelenti, hogy maradni fog az együttesnél. 

10:30

  • Fabrizio Romano: A Rabiot ügyében ma végbemenő torinói találkozó során a játékos személyesen nem lesz jelen, mivel csak édesanyja és ügynöke, Veronique Rabiot, valamint az MU sportigazgatója, John Murtough fognak egyeztetni az esetleges transzferről, illetve a fizetés várható nagyságáról. A Vörös Ördögök mestere, Erik ten Hag hétfő óta telefonon tartja a kapcsolatot a középpályással. 
  • Alfredo Pedullà: Veronique Rabiot a jelek szerint mindenképpen ki akarja harcolni fia számára jelenlegi, 7 millió eurós fizetését a Manchester Unitedtől, melyet azonban az angol klub rendkívül soknak tartana, s első körben egy néhány milliós bért kínálna fel a játékosnak. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus továbbra sem gördítene akadályt Rabiot távozása elé: a Bianconeri mindenre kiterjedő egyezséget kötött az MU-val a labdarúgó értékesítéséről, akiért 17 millió eurót kapna. A vezetőség most az ügy megoldására vár, hogy ezt követően azonnal lecsaphasson Paredesre. 
  • Romeo Agresti: Luca Pellegrini ma befejezi az Eintracht Frankfurthoz való átigazolását, 17-es mezszámát pedig az Öreg Hölgy új szerzeménye, az ellentétes utat bejáró Filip Kostić fogja örökölni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 12-én, 10:30-kor.