FRISSÍTVE 13:28-kor – Mercato-hírek (augusztus 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 11-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Az FC Barcelona csak egy játékost engedne el Memphis Depay, valamint Pierre-Emerick Aubameyang közül, mivel a másik támadónak a keretben kellene maradnia cserecsatárként. A klub ezzel együtt előrehaladott tárgyalásokat folytat Depay szerződésének felbontásáról, aki már egyeztetett a Juventusszal, míg a gaboni centerért a Chelsea alakulata érdeklődne, akik azonban eddig nem tettek ajánlatot a katalánoknak. Ma újabb fejlemények várhatók a két futballista ügyében. 

  • Fabrizio Romano: A Valencia hamarosan leigazolja Nico Gonzálezt, miközben úgy tűnik, hogy az Arthur-ügylet meghiúsulhat, mivel a spanyolok továbbra sem jutottak egyezségre a Bianconerivel. 
  • Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Filip Kostić ma reggel Torinóban lesz, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a fekete-fehérekkel. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri nem szándékozik új védőt igazolni a mercato hátralévő részében. 
  • Gianluca Di Marzio: Adrien Rabiot Manchester Unitedbe való igazolása egyelőre akadozik, mivel továbbra sem született megállapodás a Vörös Ördögök és a francia között. Amennyiben a középpályás elhagyná a Juvét, a klub mindent megtenne Leandro Paredes leigazolásának érdekében. 
  • Gianluca Di Marzio: Depay mellett az Öreg Hölgy éles figyelemmel kíséri Anthony Martial és Arkadiusz Milik helyzetét is. A fő kiszemelt továbbra is a holland támadó, majd őt követi francia, illetve lengyel poszttársa, ebben a sorrendben. 
  • Matteo Moretto: Arthur várhatóan nem fog csatlakozni a Valenciához, mivel a spanyol klub nem tudná állni a brazil fizetésének kisebbik részét sem. A felek ennek nyomán eltávolodtak egymástól, s közel sem jutottak egyezségre, még elvi tekintetben sem. 
  • Sky Sport Italia: Nicolò Zaniolo fontos szerepet tölt be José Mourinho és az AS Roma projektjében, ebből kifolyólag pedig valószínűleg nem hagyja el a Farkasokat ezen a nyáron. A Juventus az elmúlt hetekben komolyabban próbálkozott az olasz szerződtetésével, ám a konkrét kapcsolatfelvételnél nem jutottak tovább a felek, a torinóiak pedig nem tettek hivatalos ajánlatot a játékosért. 
  • Romeo Agresti: Rafaela Pimenta tegnap délután Torinóba utazott, hogy Moise Kean és Luca Pellegrini jövőjéről egyeztessen a fekete-fehérekkel. 
  • Romeo Agresti: A Monza előrehaladott tárgyalásokat folytat az Öreg Hölggyel Nicolò Rovella kölcsönvételéléről. A Bianconeri az ügylet minden részletét le akarja zárni az elkövetkezendő napokban. 

11:48

    • Filip Kostić az elmúlt órában sikeresen landolt Torinóban, majd megérkezett a Continassára, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, s aláírja szerződését a Bianconerivel. 

13:28

  • Fabrizio Romano: Bár a Juve és a Frankfurt mindenben megállapodtak egymással a Kostić-ügylet kapcsán, a felek most Luca Pellegrini üzletbe való bevonásának lehetőségét vizsgálják: az olasz balhátvéd egy 2023-ig szóló sima kölcsönben kerülhet a német klub kötelékébe. 
  • Gianluca Di Marzio + Alfredo PedullàRomeo Agresti: Pellegrini kölcsönben a Frankfurthoz kerülhet, a felek előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az ügyben. 
  • Giovanni Albanese: Az Atalanta is érdeklődik Pellegrini kölcsönvétele iránt. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 11-én, 13:28-kor.