FRISSÍTVE 18:58-kor – Mercato-hírek (augusztus 10.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 10-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus egyértelműen a legfőbb favoritnak tekinthető Memphis Depay leigazolását illetően, miután a Tottenham Hotspur jelen állás szerint nem mutat érdeklődést a holland iránt. A Bianconeri egy 2 évre szóló szerződést akar kötni a támadóval, akit már július óta le szeretnének igazolni, ám a labdarúgónak ehhez előbb fel kellene bontania szerződését az FC Barcelonával. 

  • Fabrizio Romano: A Manchester United továbbra is Adrien Rabiot leigazolására koncentrál. A Vörös Ördögök már egyezséget kötöttek a Juventusszal a középpályás szerződtetését illetően, akiért 17 millió eurót fizetnének a torinóiaknak, most pedig a francia képviselőivel folytatnak megbeszéléseket, kiváltképp a fizetéssel kapcsolatban. 
  • Gianluca Di Marzio: Filip Kostić a mai napon Torinóban lesz, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését a Juventusszal. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Öreg Hölgy számára egyértelműen Depay jelenti a prioritást a cserecsatár posztjára (főleg azért, mert a hollandot a bal szélen is be lehetne vetni), akit Arkadiusz Milik követ a sorban. 
  • Matteo Moretto: A Juve még a héten le szeretné zárni a Depay-ügyletet, a játékos pedig maga is abban reménykedik, hogy legkésőbb szombatig elhagyhatja a Barcelonát. A fekete fehérek egy 2 éves szerződést kínáltak a labdarúgónak, aki 6 millió eurót kereshetne új együttesénél. 
  • Romeo Agresti: A Juventus nagy erőkkel nyomul Depay-ért, akinek képviselőivel az elmúlt órákban pozitív hangvételű egyeztetéseket folytattak. 
  • Romeo Agresti: Továbbra sem köttetett meg az egyezség Rabiot és az MU között, azonban a felek a tegnapi napon közelebb kerültek egymáshoz. 
  • Romeo Agresti: Luca Pellegrini távozása továbbra sem zárható ki egyértelműen, az olasz futballista pedig várhatóan el is hagyja majd a Bianconerit a mercato hátralévő részében. 

18:58

  • Fabrizio Romano: Depay csak abban az esteben menne bele a Barcelonával való szerződésbontásba, ha a katalánok ajánlata kielégítő lenne számára. A felek között változatlanul folynak az egyeztetések, miközben a Juventus a háttérben vezeti a hollandért folyó versenyt, akit minél gyorsabban le akarnak igazolni, kétéves szerződést kötve vele. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Eintracht Frankfurt vezetősége a ma este megrendezendő UEFA-szuperkupára szeretne összpontosítani, ezért pedig egyelőre nem engedték, hogy Filip Kostić elrepüljön Torinóba az orvosi vizsgálatok elvégzésére. A német klub majdnem teljeskörű megállapodást kötött a Juventusszal, azonban néhány részletet még mindig el kell simítani, erre azonban csak az elkövetkezendő napokban kerülhet majd sor. 
  • Sky Sport Italia: Adrien Rabiot alapvetően a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni, az pedig, hogy a Manchester United csak az Európa-ligában szerepel majd a következő szezonban, blokkolhatja az üzletet, ugyanakkor az angolok továbbra is keményen dolgoznak azon, hogy meggyőzzék a labdarúgót. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 10-én, 18:58-kor.