HERE-WE-GO!14:30-kor – Mercato-hírek (augusztus 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 9-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus és a Manchester United gyakorlatilag megállapodtak Adrien Rabiot átigazolásáról, akiért 15 millió fontot, azaz nagyjából 16,5 millió eurót fizetnének a Vörös Ördögök. Az Öreg Hölgy szívesen eladná a franciát, aki azonban személyes szempontból még nem állapodott meg az angol klubbal. A játékos és az MU közötti egyeztetések még csak a kezdeti szakaszban vannak, ugyanis a középpályásnak édesanyjától és ügynökétől, Veronique-tól is zöld utat kell kapnia az átigazolást illetően. 

  • Fabrizio Romano: A Juventus eltökéltnek számít a Filip Kostić-ügylettel kapcsolatban, s abban bízik, hogy még ezen a héten sikerül megkötnie a transzfert. A szerb futballista már mindennel megegyezett a Bianconerivel, s jól haladnak a megbeszélések az Eintracht Frankfurttal is, ugyanis már csak egy 4 millió eurós szakadék áll fenn a Juve és a német klub között. 
  • Gianluca Di Marzio: Döntő órák jönnek a Kostić-ügylet szempontjából, ugyanis az elmúlt időszakban csökkent a távolság a Juve és a Frankfurt között: a torinóiak továbbra is azon dolgoznak, hogy minél előbb lezárják a transzfert. 
  • Gianluca Di Marzio: Amennyiben Rabiot valóban távozna a Bianconeritől, felszabadulna egy hely a középpályán, ekképp pedig a vezetőség komolyabb lépéseket tenne Leandro Paredes, vagy Davide Frattesi megszerzésének érdekében, akik mindketten célpontnak számítanak, bár az illetékesek még nem döntöttek arról, hogy egy registát, vagy egy mezzalát szerződtetnek-e. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus az elmúlt órákban intenzívebbé tette a kapcsolatokat a PSG-vel Paredes leigazolásának céljából. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri tegnap délután újabb tárgyalásokat folytatott Kostićért: a klub most már egyértelműen az üzlet lezárására törekszik. 

07:54

  • Fabrizio Romano: A Juve hamarosan lezárja a Kostić-ügyletet. A torinóiak már a végső részletekről tárgyalnak a Frankfurttal, s már csak bizonyos, bónuszokkal kapcsolatos megbeszélések kérdése, hogy teljes mértékben megegyezzenek az átigazolási díjról. A szerb futballista ezt követően a lehető leghamarabb belül Torinóba repül majd. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus egyértelműen érdeklődik Memphis Depay iránt, aki elhagyhatja a Barcelonát ezen a nyáron. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve és a Frankfurt közötti szakadék nagyjából 2 millió euróra + némi bónuszokra csökkent. Az Öreg Hölgy még a mai nap folyamán lezárhatja az üzletet, a vezetőségnek ugyanis feltett szándéka van erre. 
  • Matteo Moretto: A Zebrák erősen gondolkodnak Depay leigazolásán, aki ingyen távozhat a Barcelonától. A következő napokban konkrét egyeztetések kezdődhetnek a hollandért. 
  • Alfredo Pedullà: Kostić leigazolása csak idő kérdése: a szerb futballista már holnap arra fogja kérni a Frankfurt vezetőségét, hogy engedjék el őt a Juventushoz, s hogy ne kelljen pályára lépnie a Real Madrid elleni, szerdán megrendezendő UEFA-szuperkupa-döntőben. 
  • David Ornstein: A Manchester United várhatóan mindenképpen meg akarja szerezni Adrien Rabiot-t, függetlenül attól, hogy mi történik Frenkie de Jonggal. 
  • Romeo Agresti: A Juve ma le fogja zárni a Kostić-ügyletet. A fekete-fehérek legutóbbi ajánlata 13 millió eurót + bónuszokat tett ki, a végösszeg pedig valahol 15 millió euró körül alakulhat majd. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri gond nélkül elengedné Rabiot-t a Manchester Unitedhez, nagyjából 18 millió eurónyi ellenérték fejében. A legfőbb kérdés most az, hogy a játékos nyitott lenne-e a váltásra, ám az Öreg Hölgy valószínűleg már a kezében tartja a középpályás utódját, arra az esetre, ha a francia igent mondana az angoloknak. 
  • Romeo Agresti: A Juventus Leandro Paredes megszerzését tekintheti elsődleges céljának, akit kölcsönben + vételi opcióval szeretnének leigazolni a PSG-től. 
  • Romeo Agresti: A tegnapi napin kapcsolatfelvétel történt Depay képviselői és a Juve között, ugyanis a játékos ügynökei felajánlották a hollandot az olasz rekordbajnoknak. 
  • Romeo Agresti: Nicolò Fagioli szerződésének 2026-ig való meghosszabbítása a célegyenesben van, a felek pedig már a hét közepén megegyezhetnek a kérdésben. 
  • Romeo Agresti: Luca Pellegrini továbbra is elhagyhatja a torinóiakat, ebben az esetben pedig a klub biztosan igazolna egy újabb balhátvédet. 

14:30

  • Fabrizio Romano: Filip Kostić a Juventusba igazol, here we go! A torinóiak nagyjából 16 millió eurót fognak fizetni a szerbért bónuszokkal együtt, az Eintracht már meg is erősítette, hogy a szélső nem utazik a csapattal Helsinkibe. Kostić számára mindig is a Juventus volt a prioritás, hamarosan Torinóba utazik, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon. 
  • Fabrizio Romano: A Juve július óta nyomul Depay kegyeiért, hamarosan megtörténik az ajánlattétel az olaszok részéről, ám sok minden függ az Aubameyang-Chelsea száltól.
  • Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy és a Vörös Ördögök készen állnak a Rabiot-transzfer megkötésére, ugyanis már hétfőn egyezség született az ügyben. A személyes feltételekről még folynak a tárgyalások a francia ügynöke és az angol klub között, miután tegnap ten Haag és a játékos telefonbeszélgetést folytatott. 
  • Gianluca Di Marzio: Kostić leigazolását követően Depay a célpont, akinek két éves szerződést ajánlana az olasz rekordbajnok, míg Rabiot távozása esetén Paredes az első számú kiszemelt, aki megelőzi Frattesit a listán. 
  • Romeo Agresti: A következő órákban kapcsolatfelvétel várható a Bianconeri és Depay között, a Juve komolyan gondolkodik a holland megszerzésében, és hamarosan megszületik a végső döntés. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 9-én, 07:54-kor.