FRISSÍTVE 14:36-kor – Mercato-hírek (augusztus 8.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 8-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A korábban a Juventus által is éles figyelemmel követett Timo Werner visszatér az RB Leipzig kötelékébe, az üzlet megköttetett, here-we-go. A német támadó egy végleges ügylet keretein belül csatlakozik korábbi együtteséhez, miután a Bikák megállapodásra jutottak a Chelsea-vel, valamint a labdarúgóval is. 

  • Gianluca Di Marzio: Az elmúlt órákban csökkent a távolság a Juve és a Frankfurt között Filip Kostićot illetően, ám a felek továbbra is dolgoznak az üzlet részletein, illetve a lehetséges konstrukciókon és számokon. A játékos környezete megpróbálja rávenni a német klubot, hogy már a jövő hét előtt engedjék el a szerbet, ugyanakkor az, hogy ez megtörténhet-e, erősen kétséges, mivel az együttesnek jelenése van a Real Madrid elleni UEFA-szuperkupa-döntőben, ahol nem szeretnék nélkülözni egyik legjobbjukat. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve vezetősége jelen pillanatban nem tudja, hogy egy registával, vagy egy mezzalával erősítsék-e meg keretüket. Ha a torinóiak az első opció mellett döntenének, akkor Leandro Paredest igazolnák le, ám ha a második lehetőségre esne választásuk, a Sassuolo fiatal tehetségét, Davide Frattesit céloznák meg, akinek képviselőivel már fel is vették a kapcsolatot. A Neroverdi elméletileg nyitott lenne a kölcsön + opciós formátumra is a labdarúgó tekintetében, aki iránt azonban a Roma és a Milan is érdeklődik. 
  • Matteo Moretto: A Juventus szeretné, ha Kostić már ma délután, vagy legkésőbb kedden Torinóba érkezne, ám kérdéses, hogy a Frankfurt elfogadja-e az erre irányuló követelést. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus elérte első célját Filip Kostić tekintetében, akivel személyes feltételeket illetően megállapodást kötöttek a napokban, megelőzve ezzel a szerb iránt ugyancsak érdeklődő West Ham Unitedet. A klub most azon dolgozik, hogy az Eintracht Frankfurttal is tető alá hozza az egyezséget, ennek érdekében pedig hamarosan új ajánlattal rukkol majd elő a német klub számára. 
  • Alfredo Pedullà: Leandro Paredesnek ugyancsak kész megállapodása van a Bianconerivel, azonban ahhoz, hogy valóban csatlakozhasson a torinóiakhoz, meg kell várnia Arthur küszöbön álló értékesítését, illetve azt, hogy a Juve lezárja az üzletet a PSG-vel. A fekete-fehérek prioritása most Kostić megszerzése, ám ezt követően felgyorsíthatják a lépéseket az argentinért is. 
  • Alfredo Pedullà: Daniele Rugani a Sampdoriával való pénteki egyeztetések óta komolyan fontolóra vette a genovai klub ajánlatának elfogadását. Az olasz nem lenne hajlandó Törökországba igazolni, s ezért megszakította a tárgyalásokat az iránta erősen érdeklődő Galatasaray alakulatával. A Hellas Verona továbbra is szeretné megszerezni a védőt, azonban ha a játékos az Öreg Hölgytől való távozás mellett döntene, a Samp lenne számára a favorit. 

14:36

  • Fabrizio Romano: A Manchester United nagy erőkkel dolgozik Adrien Rabiot leigazolásán. A tárgyalások folyamatban vannak, azonban a klub mindeddig nem egyezett meg a játékos édesanyjával és ügynökével, Veronique Rabiot-val a személyes feltételeket illetően. A Juventusszal való egyezséget nem övezik kérdések, mivel a torinóiak nyitottak lennének a francia eladására. 
  • Gianluca Di Marzio: Az MU nagyon szeretné Rabiot-t. A Bianconeri nem szabna gátat a labdarúgó távozás elé, azonban az angoloknak még egyezséget kellene kötniük a francia környezetével az üzlet létrejöttéhez.
  • David Ornstein: A Manchester United elkötelezett Rabiot leigazolása mellett, jelen pillanatban pedig a francia középpályás áll Erik ten Hag listájának élén, mivel a Vörös Ördögök egyelőre nem tudtak megállapodni Frenkie de Jong ügyében, s mindenképpen szükségük van még egy játékosra a csapat tengelyében. 
  • Samuel Luckhurst: A Man United és az Öreg Hölgy között már megszületett az elvi megállapodás Rabiot átigazolásáról, mindazonáltal a személyes feltételek szempontjából jelenleg nincs egyezség a francia képviselői és az angolok között. 
  • Romeo Agresti: Adrien Rabiot tekintetében még semmi sem dőlt el, hiszen egyelőre sem a Juve és az United, sem a játékos és az MU nem kötöttek egymással megállapodást. A felek között továbbra is zajlanak a megbeszélések. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 8-án, 14:36-kor.