FRISSÍTVE 14:47-kor – Mercato-hírek (augusztus 7.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 7-ének legfontosabb hírei. 

09:37

  • Fabrizio Romano: A Juventus a teljes hétvége folyamán közvetlen kapcsolatban áll az Eintracht Frankfurt együttesével, hogy megpróbálja minél előbb lezárni a Filip Kostić-ügyletet. A játékos közölte a West Ham Uniteddel, hogy a Bianconerihez való csatlakozás a prioritása, ezért pedig nem is válaszolt az angolok ajánlatára, hanem inkább megegyezett az Öreg Hölggyel. 

  • Matteo Moretto: A Frankfurt elméletben zöld utat adott Kostić átigazolásának, azonban megfelelő ajánlatot szeretne kapni a Juventustól ahhoz, hogy elengedje a labdarúgót. 
  • Matteo Moretto: A Juve állandó kapcsolatban áll Leandro Paredesszel, aki személyes szempontból már igent mondott a klubnak. A Bianconeri és a PSG mindeddig nem kötöttek megállapodást egymással, azonban a torinóiak úgy vélik, hogy hamarosan képesek lehetnek lezárni a transzfert, mivel az argentin egyértelműen prioritásnak számít Allegrinél. 
  • Patrick Berger: Kostić alig várja, hogy csatlakozzon a Juventushoz, mely klubbal már hetekkel ezelőtt megegyezett. A Frankfurt nagyjából 15 millió eurót + bónuszokat szeretne kapni a szerbért. 
  • Sky Sport Italia: Arthur értékesítése önmagában nem lenne elegendő Paredes leigazolásához, mivel ehhez a klubnak még egy középpályást el kellene adnia, aki nagy valószínűséggel a keret három fiatalja közül kerülhet majd ki. 
  • Sky Sport Italia: Luca Pellegrini egy jó ajánlat esetén továbbra is elhagyhatná a fekete-fehéreket. 
  • Romeo Agresti: A Zebrák szeretnék minél hamarabb lezárni a Kostić-ügyletet, ezért pedig hamarosan újabb tárgyalások várhatók a felek között. 
  • Gennaro Gattuso: "Arthur fizetése túlságosan magas, ezért pedig jelenleg nem lenne esélyünk szerződtetni a brazilt, aki emiatt távol áll tőlünk. Sajnálatos módon ez az igazság."

 14:47

  • Alfredo Pedullà: Luis Muriel továbbra is a Bianconeri listáján szerepel a támadókat illetően, ám a játékos szeretné meghallgatni az összes, hozzá beérkező ajánlatot. A Newcastle United szintén érdekelt lenne a kolumbiai szerződtetésében, viszont a futballistát nem hozza lázba a Szarkák megkeresése. 
  • Romeo Agresti: A ma esti barátságos meccsen az Atlético Madrid vezetősége is Torinóban lesz, ekképp pedig a Juventus egyeztetéseket folytathat a Matracosokkal Álvaro Morata esetleges visszatérésével kapcsolatban. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 7-én, 14:47-kor.