FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 3-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Barcelona és Memphis Depay tárgyalásokat folytatnak a holland labdarúgó szerződésének felbontásáról. A támadó csak abban az esetben hagyná el a klubot, ha megfelelő célállomást találna magának pályafutása következő fejezetéhez, ezért pedig csak és kizárólag a topklubokat venné számításba. 

  • Gianluca Di Marzio: Giacomo Raspadori távozási kérelmet nyújtott be a Sassuolo vezetőségéhez, mivel új szintre akar lépni, s a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni. A Napoli már megállapodást kötött az olasz környezetével, a klub pedig 30 millió eurót adna a játékosért, szemben a Neroverdi által követelt 40 millió euróval. A Juventus képviselői ma találkoznak a futballista ügynökeivel, hogy megpróbálják megelőzni a Partenopeit a versenyben. 
  • Matteo Moretto: Nem valószínű, hogy Depay a Juventushoz igazol a mercato során. 
  • Matteo Moretto: Álvaro Morata közelebb áll az Atlécio Madridnál való maradáshoz, mint korábban bármikor, ugyanis a Juventus ajánlata rendkívül messze áll a Matracosok követeléseitől. 
  • Alfredo Pedullà: Daniele Rugani jó eséllyel még ebben az átigazolási időszakban, akár már a jövő héten is elhagyhatja az Öreg Hölgyet. Az Empoli és a Hellas Verona megkereséseit követően tegnap a Sampdoria is ajánlatot tett a védőért a Juventusnak. A genovaiak 1,5 millió eurót + bónuszokat kínáltak a futballistáért, míg a Bianconeri továbbra is abban reménykedik, hogy Rugani a Galatasaray mellett teszi le a voksát, mivel a törökök ennél több pénzt is hajlandók lennének kifizetni érte. A középhátvéd két-három napon belül hozhatja meg a végső döntést jövőjéről. 
  • Alfredo Pedullà: Filip Kostić további egy nap gondolkodási időt kért a West Hamtől, miután ügynökei a napokban ismét felajánlották őt a Juventusnak. Az Öreg Hölgy le akarja igazolni a szerbet, a játékos pedig egyre nagyobb reményekkel tekint az üzletre, mivel mindenképpen a Bajnokok Ligájában, s a Zebrák szerelésében akar futballozni. 
  • Sky Sport Italia: A napokban folytatódtak a tárgyalások Arthur és a Valencia, valamint a spanyol klub és a Juve között, annak érdekében, hogy megegyezzenek a brazil fizetésével kapcsolatos kérdésekről. A felek remélik, hogy hamarosan lezárhatják az üzletet. 
  • Sky Sport Italia: A Monza és a Salernitana érdeklődésének ellenére a Juventus meg akarja tartani Nicolò Rovellát. 
  • Romeo Agresti: A Juvénak nagy elvárásai vannak Nicolò Fagiolival kapcsolatban. A játékos környezete mindig is a klubbal való hosszabbítást tekintette prioritásnak, ezért gyakorlatilag bármelyik pillanatban megkezdődhetnek az ezzel kapcsolatos tárgyalások. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 3-án, 00:00-kor.