FRISSÍTVE 09:26-kor – Mercato-hírek (augusztus 2.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 2-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Az RB Leipzig megelőzte a Juventust a Timo Wernerért folytatott versenyben, miután a tegnapi nap folyamán közvetlen kapcsolatot létesített a Chelsea-vel a német támadó ügyében. Egyelőre nem tudni, hogy a Kékek nyitottak lennének-e a játékos kölcsönadására, annyi azonban biztos, hogy a lipcsei klub jelenleg vezeti a versenyt a Bianconeri előtt. 

  • Gianluca Di Marzio: Massimiliano Allegri szerdán találkozik majd a Juventus vezetőségével, hogy megvitassák a mercato további részével kapcsolatos terveket és célokat. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve illetékesei négy lehetőséget vázoltak fel Daniele Ruganinak, melyek a következők lennének: kölcsönben az Empolihoz igazolni, kölcsönben + vételi opcióval a Veronához szerződni, egy végleges üzlet keretein belül a védő árát kifizetni képes Galatasaray kötelékébe szegődni, vagy maradni a Zebráknál, s kitölteni az aktuális, 2024-ig tartó kontraktust. A klub néhány napot adott a futballistának a válaszra. 
  • Alfredo Pedullà: Annak köszönhetően, hogy az Empoli és a Verona érdeklődik Rugani iránt, az Öreg Hölgy ismét elkezdett komolyabban gondolkodni Nikola Milenković leigazolásán, akiért a klub adott esetben akár be is jelentkezhet majd, mindazonáltal a védőt illetően számolni kell az Inter érdeklődésével is. 
  • Alfredo Pedullà: Filip Kostić környezete ismét felkínálta a szerbet a Bianconerinek, akik némi gondolkodási időt kértek az üzlettel kapcsolatban. A szerb labdarúgó még maximum 48-72 órát vár a fekete-fehérek válaszára, s ha eddig nem születik döntés, a West Ham Unitedhez igazol. 
  • TyC Sports: Leandro Paredes gyakorlatilag csak a Juventusra vár. Az argentin játékos ára 20 millió euró lenne, ha pedig a Bianconeri hajlandó volna felajánlani érte egy ekkora összeget, a transzfer biztosan megköttetne. 
  • Sky Sport Italia: A Juve a Monaco további lépéseire vár Adrien Rabiot-t illetően, míg Arthur szempontjából hamarosan újabb egyeztetésekre fog sor kerülni a torinóiak és a Valencia között, akik továbbra is meg akarják szerezni a brazilt. 
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri továbbra is érdeklődik Giacomo Raspadori iránt, s az elmúlt napokban visszatért az érte folyó versenybe. 

 09:26

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus tegnap egyeztetésekbe kezdett Giacomo Raspadori ügynökével, s megpróbálja megelőzni a Napolit az olasz támadó leigazolásáért folyó versenyben. A Sassuolo egy 40 millió euró körüli összeget kérne a játékosért. 
  • Alfredo Pedullà: Raspadori alapvetően a Napolihoz szeretne igazolni, s arra vár, hogy a déliek megegyezésre jussanak ügyében a Sassuolóval. A Juventus ugyancsak szeretné megszerezni az olasz támadót, azonban alternatívákkal is rendelkezik helyette: a két legvalószínűbb opciót most Luis Muriel, valamint Anthony Martial jelenti. 
  • Alfredo Pedullà: A Galatasaray 10 millió eurós ajánlatot tett a Juventusnak Ruganiért. A döntés egyedül a védő kezében van. 
  • Alfredo Pedullà: Amennyiben Rugani elhagyná a klubot, a Juve nagy erőket mozgósítana Milenković szerződtetésének érdekében. Az Öreg Hölgy éppen ezért gyorsan tisztázni akarja az olasz védő helyzetét, mivel a Fiorentina sietne a szerb eladásával, s félő, hogy az Inter megelőzi a fekete-fehéreket a versenyben. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus alapvetően Luis Murielre, valamint Leandro Paredesre szeretne koncentrálni az elkövetkezendő hetekben, azonban Raspadori leigazolása sem elképzelhetetlen. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 2-án, 09:26-kor.