FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 25-ének legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid továbbra is várja a Juventus hivatalos ajánlatát Álvaro Moratáért, aki még mindig Massimiliano Allegri egyik kiemelt prioritásának és célpontjának számít a mercato tekintetében. 

  • Fabrizio Romano: Nahuel Molina, a Bianconeri egyik korábbi kiszemeltje az Atlético Madridban folytatja pályafutását. Az argentin ezen a héten át fog esni az orvosi vizsgálatokon, s aláírja öt évre szóló kontraktusát a Matracosokkal. 
  • Matteo Moretto: A Juve nem veszítette szem elől Leandro Paredest, akiért változatlanul folyamatban vannak az egyeztetések. Ha a Bianconeri egyik középpályása távozik, a klub könnyen konkrét lépéseket tehet az argentinért, mivel Allegri nagyra tartja a játékost, s szívesen látná őt a csapatnál. 
  • Sky Sport Italia: A klub nagy erőkkel dolgozik Aaron Ramsey szerződésének felbontásán: a játékos 4 millió eurót szeretne kapni végkielégítés gyanánt, míg a vezetőség ezen összeg felét ajánlotta fel neki. 
  • Giovanni Albanese: Amennyiben a Bologna középhátvédje, Arthur Theate valóban a vele hírben hozott Stade Rennais alakulatához igazol, Daniele Rugani könnyedén a piros-kékeknél köthetne ki, mely megnyitná az utat Nikola Milenković Juventushoz való szerződése előtt. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 25-én, 00:00-kor.