FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 21.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 21-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Az Inter tárgyalásokat kezdeményezett Nikola Milenković végleges leigazolásának érdekében. A szerb futballista a Nerazzurri egyik legfőbb célpontjának számít, miután a klub lemarad Gleison Bremerről. A védő szerződése 2023-ban jár le, kivásárlási ára pedig 15 millió euróra rúg. 

  • Sky Sport Italia: A Juventus Álvaro Morata visszaszerzését preferálja Nicolò Zaniolo leigazolása helyett. A spanyol egyértelmű prioritássá vált az Öreg Hölgy számára, mivel az olasz labdarúgóért továbbra is 50 millió eurónyi tiszta összeget követelne a Roma, melyet a torinóiak túlzottan soknak tartanak. 
  • Romeo Agresti: Bremer leigazolását követően a Juventus egy ideig az eladásokra fog koncentrálni, mivel jelen állás szerint akár tizenegy labdarúgó is bevethető lenne az együttes középpályáján. A vezetőség elsőként Arthur helyzetének rendezésével, illetve Aaron Ramsey szerződésének felbontásával akar belefogni a tisztogatásba. 
  • Romeo Agresti: Filippo Ranocchia tegnap hivatalosan is meghosszabbította szerződését a Juventusszal, mely ekképp 2026-ig van érvényben. A középpályás hamarosan egy kölcsön + vételi opciós konstrukció keretein belül fog csatlakozni a Monzához, s holnap reggel át is esik majd az orvosi vizsgálatokon. 
  • Romeo Agresti: Marko Pjaca némi gondolkodási időt kért jövőjével kapcsolatban, mivel a jelek szerint egyáltalán nincs meggyőződve arról, hogy a Sampdoria lenne a megfelelő célállomás számára. 
  • Fabiana Della Valle: A Bianconeri már hosszabb ideje tárgyalásban áll Ramsey ügynökeivel a walesi kontraktusának mielőbbi felbontása érdekében. A klub 2 millió eurós végkielégítést ajánlott a játékos számára, aki jelen állás szerint 4 millió eurót követelne. A felek nagyjából egy 3 millió eurós összegben állapodhatnak majd meg. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 21-én, 00:00-kor.