FRISSÍTVE 19:35-kor – Mercato-hírek (július 15.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 15-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Alfredo Pedullà: A Juventus kedveli Marko Arnautović-ot, azonban a centert semmiképpen sem szeretné elengedni a Bologna. 
  • Sky Sport Italia: A hírekkel és az Atlético Madrid elnökének nyilatkozataival ellentétben Álvaro Morata sorsa továbbra sem dőlt el teljesen: Max Allegri szeretné ismét csapatában látni a támadót, ezért pedig újabb tárgyalások kezdődhetnek majd a Juve és a spanyol klub között. 

  • Greame Bailey: A Juventus és a Manchester City is élénken figyeli Pau Torres helyzetét, egyértelműen kedvelik a labdarúgót. 
  • Miguel Delaney: A Bianconeri a napokban felvette a kapcsolatot az Arsenallal, hogy érdeklődjön Gabriel helyzete iránt. Az üzlet tető alá hozása nem volna lehetetlen, azonban ehhez a Zebráknak ki kellene fizetniük a brazil 46 millió eurós vételárát. 
  • Romeo Agresti: Meglátjuk, hogy a Juve kezdeményez-e majd konkrét kapcsolatfelvételt Pau Torresért, viszont a védő helyzetét egyértelműen érdemes lesz szemmel tartani. A futballista kivásárlási ára közel 60 millió euró lenne, azonban a Villarreal elméletileg csak 50 millió eurót kérne érte. A labdarúgó maga szívesen csatlakozna valamelyik Premier League-klubhoz, azonban eddig semelyik PL-csapat nem tett konkrét lépéseket megszerzéséért. 
  • Romeo Agresti: A Juventus elmondta a Bayern Münchennek, amit szeretett volna: a torinóiak hajlandók elengedni Matthijs de Ligtet, azonban a bajor klub 60 millió eurós ajánlata túlzottan alacsony. A fekete-fehérek lehetőleg minél közelebb szeretnének kerülni a 100 millió euróhoz, emiatt pedig nem nyitottak a játékoscserékre, azonban egy 80 millió euróról + fix bónuszokról szóló konstrukció szóba kerülhet a felek között. 

19:35

  • A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidžić: "Mindeddig két ízben tárgyaltunk a Juventusszal Matthijs de Ligt helyzetéről. Fontos megbeszéléseket folytattunk egymással, most azonban türelmesnek kell lennünk, s ki kell várnunk a további lépéseket. Azt tesszük, ami a legjobb a Bayern München számára, én pedig a magam részéről mindig is optimista ember voltam."
  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Juve korábbi kiszemeltjét, Nahuel Molinát. A játékos már megállapodott a klubbal a személyes feltételeket illetően, a spanyolok pedig ekképp most az Udinesével is megkezdték az egyeztetéseket. 
  • Gianluca Di Marzio: de Ligt jelen állás szerint messze áll a távozástól, ugyanis a Bianconeri 90-100 millió eurót kérne a hollandért, amit egyetlen klub sem szeretne megadni a torinóiaknak. 
  • Christian Falk: A Barcelona a következő órákban döntő ajánlatot tehet a Bayern Münchennek Robert Lewandowskiért, melyet a bajorok el is fogadhatnak, hogy a lengyel center értékesítéséből befolyó összeget de Ligt megvételére használhassák fel. 
  • Romeo Agresti: A Juve sosem tette átadólistára de Ligtet, ugyanis mindvégig a holland volt az, aki távozni szeretett volna. A Bayern legutóbbi, 60 millió euróról + bónuszokról szóló ajánlata biztosan nem fogja meggyőzni a Zebrákat, mivel továbbra is 100 millió eurót követelnének a védőért. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 15-én, 19:35-kor.