FRISSÍTVE 19:34-kor – Mercato-hírek (július 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 12-ének legfontosabb hírei. 

00:05

  • Fabrizio Romano + Gianluca Di Marzio: Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzić tegnap délután távozott Torinóból. A felek nem kötöttek megállapodást Matthijs de Ligt átigazolásáról, azonban a német klub részéről egyértelműen optimizmus érzékelhető, s a héten újabb egyeztetések várhatóak. A holland személyes tekintetben már megegyezett a németekkel. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve továbbra is Kalidou Koulibaly-t tartja elsődleges kiszemeltjének de Ligt helyére, azonban a klub Nikola Milenkovićot, illetve Bremert, Benoît Badiashile, továbbá a Villarrealban játszó Pau Torrest is figyeli, mivel a szenegáli megszerzése igen valószínűtlennek tűnik jelen pillanatban, főleg, hogy a játékos ügynöke nemrég a Chelsea-vel is felvette a kapcsolatot. 

  • Gianluca Di Marzio: Elképzelhető, hogy a Roma belemenne egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukcióba Zaniolo kapcsán, 10+40 millió eurós értékben, játékosok bevonása nélkül, ám a Giallorossi egyelőre nem hozott végleges döntést az ügyben, az Öreg Hölgy pedig mindeddig nem tett hivatalos ajánlatot a labdarúgóért. 
  • Gianluca Di Marzio + Alfredo Pedullà: Matteo Brunori a Palermo játékosa lesz, egy végleges üzlet keretein belül. Az ügyben már holnap megszülethet a végső egyezség a felek között. 
  • Alfredo Pedullà: de Ligt minden tekintetben megállapodott a Bayernnel, ügynökén, Rafaela Pimentán keresztül. A bajorok egy öt éves szerződést, valamint 11-12 millió eurós fizetést + 3-4 millió eurót kitevő bónuszokat kínáltak a hollandnak. A játékos most arra vár, hogy a Juventus megegyezésre jusson leendő együttesével. A német együttes egy 60 millió körüli összeget ajánlott a játékosért tegnap, de a Juventus kitart eredeti, legalább 75 millió euróról + 10-15 millió eurót kitevő bónuszokról szóló követelése mellett. 
  • Alfredo Pedullà: Az Öreg Hölgy az Arsenalban játszó Gabrielt szeretné leigazolni de Ligt pótlására, akiért 40 milliót kérnének az Ágyúsok, ám a Juve abban bízik, hogy ennél alacsonyabb összegért is megszerezhetik a brazilt. A klub listáján Benoît Badiashile, illetve Nikola Milenković is szerepelt alternatívaként. 
  • Florian Plettenberg: A Juventus egy 80-120 millió közötti összeget követel de Ligtért. A Chelsea hajlandó lenne egy 70-90 millió eurós transzferdíjat adni a játékosért, azonban a londoniakkal egyelőre állnak a tárgyalások, mert a védő a Bayernt akarja, akik azonban csak 55 és 80 millió között áldoznának a hollandért. A végösszeg valahol 70 millió euró környékén lehet majd. 
  • Romeo Agresti: A Bayern München 60 millió eurót ajánlott de Ligtért a tegnapi tárgyalásokon, azonban a torinóiak továbbra is egy 100 millió euró körüli összeget kérnének a labdarúgóért. A felek között tehát nagy szakadék húzódik, de az egyeztetések folytatódni fognak. 
  • Romeo Agresti: Radu Drăgușin holnap végleges választ fog adni a Genoának. Andrea Cambiaso vélhetően mindenképpen a Juventushoz igazol, ám nem mindegy, hogy a Bianconerinek tiszta összeget kell-e fizetnie érte, vagy bevonhatják-e az üzletbe a román játékjogát is. 
  • Romeo Agresti: A Juventus jelen pillanatban nagyon nyugodt Zaniolo helyzetét illetően, ugyanis a fekete-fehérek az számítanak az egyetlen komoly érdeklődőnek az olasz tekintetében. A Bianconeri a türelemre játszik, s szeretne egy játékost is bevonni az üzletbe, míg a Roma kapkod, s minél hamarabb el akarja adni a futballistát. 
  • Romeo Agresti: Nahuel Molina egyáltalán nem jelenthet célpontot a Juve számára, amíg Danilo, Cuadrado, valamint De Sciglio is a klubnál vannak. 

19:34

  • yildiz.jpgHIVATALOS: Kenan Yildiz a Juventus labdarúgója lett. A Bayern München ingyen érkező, tizenhét esztendős tehetsége 2025-ig írt alá. 
  • sdroc.jpgHIVATALOS: A Juventus leigazolta a horvát HNK Rijeka kötelékében szereplő Ivano Srdočot, aki szintén 2025-ig kötött szerződést az Öreg Hölggyel. 
  • HIVATALOS: Hans Nicolussi Caviglia kölcsönben az FC Südtirol játékosa lett. 
  • Fabrizio Romano: Kalidou Koulibaly a Chelsea-hez kerülhet, miután a londoni klub ma gyakorlatilag hadjáratot indított a védőért, egyeztetve ügynökével, Fali Ramadanival is. A tárgyalások jó ütemben haladnak, a Kékek pedig készen állnak hivatalos ajánlatot tenni a Napolinak a szenegáliért, miközben lemondani látszanak de Ligtről, aki sokkal közelebb áll a Bayern Münchenhez. 
  • Alfredo Pedullà: A Napoli bárkinek szívesebben adná el Koulibaly-t, mint az Öreg Hölgynek. A játékos maga elfogadta a Chelsea ajánlatát, mely egy négy éves szerződést, illetve szezononként 8+1 millió eurós fizetést tartalmaz. A klub kész lenne akár 40 millió eurót is fizetni az afrikaiért, így most a Partenopei vezetőségén van a sor a döntést illetően. 
  • David Ornstein: Koulibaly a Chelsea játékosa lesz. 
  • Romeo Agresti: Radu Drăgușin igent mondott a Genoának, ezzel a Cambiaso-üzlet lényegélben lezárult. A balhátvéd a napokban Torinóban lesz. 
  • Giovanni Albanese: Pau Torres egyértelműen felkerült a Juve listájára. Max Allegri áldását adná a spanyol leigazolására. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 12-én, 19:34-kor.