FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 11-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidžić ma Olaszországba utazik, hogy megkezdje a tárgyalásokat a Juventusszal Matthijs de Ligtért. A személyes feltételeket illetően nem lenne gond a bajorok és a holland között, azonban a Bianconeri továbbra sem kapott hivatalos ajánlatot a müncheniektől, ahogy a Chelsea részéről sem. 

  • Gianluca Di Marzio: Salihamidžić konkrét egyeztetéseket fog kezdeményezni de Ligt megvásárlásának érdekében. A Bayern egyelőre nem tett hivatalos ajánlatot a fekete-fehéreknek a védőért, akit a Bianconeri 100 millió euróra értékel. 
  • Gianluca Di Marzio: Radu Drăgușin ma esik majd át az orvosi vizsgálaton a Grinfoninál, miközben Andrea Cambasio Torinóban fog hasonlóképpen tenni. 
  • Alfredo Pedullà: de Ligt egyértelműen a Bayernt akarja, akik előreláthatólag egy 70-75 milliós ajánlattal fognak indítani érte. Ha ezen összeg elérné a 80 millió eurót + a 90 millióig felmenő bónuszokat, a Juve valószínűleg elfogadná a megkeresést. Az Öreg Hölgy már a védő távozása előtt szeretné megtalálni, illetve leigazolni utódját, azonban az illetékesek tudják, hogy Kalidou Koulibaly és Bremer szerződtetése különféle okokból meglehetősen bonyolult volna, így pedig más célpontok felé fordulhatnak majd, kik közül az egyik lehetséges jelölt az Arsenalban szereplő Gabriel lehet. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri tárgyalásokat kezdeményezett Nikola Milenković leigazolásának érdekében, akinek ügynökével, Fali Ramadanival már korábban is egyeztettek a védő lehetőségeiről. A szerb magától értetődő módon jóval kisebb összegért is elérhető lenne, mint a Zebrák fő célpontja, Kalidou Koulibaly, akinek szerződtetése azonban rendkívül valószínűtlennek tűnik jelen állás szerint. 
  • Romeo Agresti: A Bayern München és a Juve ma egyeztetni fognak de Ligt helyzetéről. 
  • Romeo Agresti: Drăgușin továbbra sem bólintott rá a Genoa ajánlatára. A román védő képviselői és a Genoa illetékesei között újabb kapcsolatfelvétel várható a mai nap folyamán. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 11-én, 00:00-kor.