Bremer: "Nem tudom, hol folytatom karrieremet"

bremer.jpgA Torino brazil védője, az Interrel már hónapokkal ezelőtt szóbeli megállapodást kötő, azonban több más klub, egyebek mellett a Juventus által is figyelt Gleison Bremer a minap hosszabb nyilatkozatot adott az olasz médiának, melynek keretein belül beszélt a jövőjével kapcsolatos kérdésekről, kijelentve, hogy jelenleg még nem tudja, hol folytatja majd pályafutását, emellett pedig szót ejtett arról a lehetőségről is, hogy a Seleção helyett az olasz nemzeti együttes szerelésében mutatkozik majd be válogatott szinten. 

"Hogy hol fogok majd játszani? Természetesen erről napi szinten beszélek az ügynökömmel, azonban egyelőre még semmi sem dőlt el. Minden lehetőséget szeretnék kiértékelni, s bizonyosan a számomra legkedvezőbb ajánlatot fogadom majd el, ám jelenleg még nem tudom, hogy ez melyik klub megkeresése lesz, ekképp arra sem tudnék felelni, hogy karrierem Olaszországban, vagy külföldön fog-e folytatódni" – fogalmazott a Flow Sport Club munkatársának. 

"Az egyetlen dolog, ami számít az, hogy a következő szezonban a Bajnokok Ligájában futballozhassak, mivel a szintlépés, valamint a legrangosabb európai kupasorozatban való bemutatkozás elengedhetetlenül fontos lenne ahhoz, hogy tovább fejlődjek. Jövőm lényeges kérdései azonban majd csak a következő hetekben, vagy hónapokban kerülnek meghatározásra, egyelőre ugyanis a nyaralásra, majd az előttünk álló szezonra való felkészülésre koncentrálok, jelenleg még a Torino kötelékében. 

A feleségem olasz felmenőkkel rendelkezik, hamarosan pedig megkapja majd az állampolgárságot is, melynek nyomán automatikusan én is hozzájuttok ehhez az okmányhoz. Legnagyobb álmom továbbra is az, hogy a brazil válogatottban szerepelhessek, kivívva ezzel a világbajnokságon való részvételi jogot, ugyanakkor karrierem minden fontosabb eleme Olaszországhoz köt engem, s mivel nyitva áll a lehetőség, hogy az Azzurriban futballozzak, jelenleg ezt sem szeretném kizárni teljes mértékben" – összegzett Bremer. 

Mint ismert, Gianluca Di Marzio információi alapján a Bianconeri egyértelműen érdeklődik a futballista iránt, s amennyiben lehetősége nyílna erre, meg is előzné az Intert az érte folyó versenyben, azonban a fekete-fehéreknek akkor sem lenne könnyű dolga, ha a milánóiak valamilyen okból kifolyólag nem tudnák megszerezni az előző Serie A-idény legjobb védőjének megválasztott dél-amerikait, ugyanis a Sky Sport Italia szerint az AC Milan, valamint a Tottenham Hotspur ugyancsak szívesen látná kötelékében Bremert, akit egyébként 2024-ig köt szerződés a Torinóhoz.