Rugani: "Újra versenyképeseknek kell lennünk"

rugani_1.jpgAz Öreg Hölgy olasz labdarúgója, Daniele Rugani a minap rövidebb, ám annál érdekesebb nyilatkozatot adott hazája médiájának, melyben  szót ejtett az előtte álló következő idényről, melyet valószínűleg ismét a Juventus kötelékében kezdhet majd meg, Paul Pogba közelgő visszatéréséről, valamint a Cristiano Ronaldót és az AS Romát összeboronáló pletykákról is. 

"Hamarosan újra elkezdődik a bajnoki versenyfutás, idén pedig egy meglehetősen hosszú szezonnak nézünk elébe, melyben számunkra egyedül az lehet a cél, hogy az első pillanattól fogva versenyképesek legyünk, s hogy a végsőkig küzdelemben állhassunk az elérhető serlegekért. Még van néhány szabadnapom az edzőtáborba való visszatérés előtt, ezért pedig nyugodtnak érzem magam, s úgy vélem, hogy mentálisan már most készen állok a további megmérettetésekre" – fogalmazott a védő a TMW kamerái előtt. 

"Szabadságom már csupán néhány napig tart, ezt követően pedig visszatérek a megszokott kerékvágásba. Magammal szemben leginkább azt várom el a következő idényre nézve, hogy a lehető legtöbb alkalommal csapatom rendelkezésére álljak, s hogy kész legyen elvégezni a számomra kijelölt feladatokat, ahogy azt mindig is tettem. Szeretném a lehető legnagyobb mértékben segíteni együttesemet a közösen kijelölt célok elérése érdekében, s abban, hogy a Juventus ismét versenyképes legyen. 

Nem tudom, hogy Paul Pogba visszatér-e a Bianconerihez, azonban remélem, hogy igen, mivel az elmúlt két évben igen sokat küzdöttünk, s rengeteg nehézséggel szembesültünk a ligában, a Paulhoz hasonló játékosok pedig segíthetnek bennünket abban, hogy visszatérhessünk arra a szintre, ahová tartozunk, s abban, hogy ismét kellőképpen versenyképesek legyünk. A koronavírus által sújtott szezont követően most ismét egy különös év áll előttünk az idény félbevágó világbajnokság miatt, azonban mi alkalmazkodni fogunk a körülményekhez, s készen állunk arra, hogy egy jó bajnoki menetelést mutassunk be egy véleményem szerint igen-igen nyitott versenyfutás során. 

Hogy hallottam-e a Cristiano Ronaldót és az AS Romát összekötő pletykákról? Mivel nyaralok, s a családomra igyekszem összpontosítani, igencsak kevés hírt olvasok, hiszen nem szeretném, ha bármi megzavarná kikapcsolódásunkat az igazán fontos információkon kívül. Egy ilyen mértékű híresztelés azonban természetesen hozzám is eljutott, ám arról már fogalmam sincs, hogy igaz-e, vagy sem. Meglátjuk, hogy mi fog történni az átigazolási szezon kezdete után" – zárta mondanivalóját Rugani.