FRISSÍTVE 11:28-kor – Mercato-hírek (június 27.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 27-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A növekvő optimizmus ellenére a Juventus továbbra is életben tartja a B-terveket arra az esetre, ha Ángel Di María nem mondana igent a klubnak: a fekete-fehérek az argentin mellett a Sassuolo labdarúgóját, Domenico Berardit is célkeresztbe vették. 

  • Alfredo Pedullà: Di María várható leigazolását követően a Juve végre más célpontok felé fordulhat: a klub nagyra tartja Nicolò Zaniolót, aki Allegri szerint mezzalaként is szerepelhetne, de nem mondott le Filip Kostićról sem, miközben érdekli Leandro Paredes megszerzésének lehetősége is. 
  • Sky Sport Italia: A Roma 50-60 millió euróra értékeli Zaniolót, akiért csak készpénzt fogadnának el, melyet azonban két legfőbb kérője, a Milan, illetve a Juve sem adna meg. Jelenleg nagyobb esély mutatkozik arra, hogy az olasz játékos marad a fővárosiaknál, mint hogy távozik a nyáron. 
  • Sky Sport Italia: A Napoli egy 30-40 millió eurós összeget kérne Kalidou Koulibaly-ért a szenegáli távozásának esetén. A védő könnyedén Torinóban folytathatja pályafutását, amennyiben Matthijs de Ligt elhagyja a klubot a mercato ideje alatt. 
  • TyC Sports: Az AS Roma érdeklődik Arthur iránt, akit José Mourinho is igen nagyra tart. A felek között voltak is egyeztetések a brazil ügyében, de az Öreg Hölgy még felméri, hogy vannak-e egyéb lehetőségek a középpályás értékesítésére. 
  • Romeo Agresti: A Roma és a Juve az elmúlt órákban ismét egyeztettek Zaniolo ügyében. A játékos nem a várhatóan érkező Di María alternatívája, mivel a Bianconeri egyébként is szeretné leigazolni őt, melynek érdekében nemrég Arthurt is felajánlották a Farkasoknak, azonban az üzlet egyáltalán nem könnyű. A következő időszakban más nevek, vagy más konstrukciók is felmerülhetnek majd. 
  • Loïc Tanzi: Neymar valóban elhagyhatja a PSG kötelékét a nyáron, azonban a Juventus nem tartozik azon három együttes közé, melyek megengedhetnék maguknak a brazil leigazolását. A támadó célállomása a Newcastle United, a Chelsea, valamint a Manchester United közül kerülhet ki távozásának esetén. 

 11:28

  • HIVATALOS: Gianluca Frabotta kölcsönben a Lecce játékosa lett. 
  • Fabrizio Romano: Matthijs de Ligt egyértelműen a Chelsea prioritásának számít a védelem tekintetében, azonban a Kékek egyelőre megvárják, hogy a holland meghosszabbítja-e szerződését a Juventusszal, vagy sem. 
  • TyC Sports: Di María a Juventus mellett tette le a voksát: az argentin szélső 1+1 éves szerződést fog aláírni az Öreg Hölggyel, az üzlet lényegében készen van. 
  • Alfredo Pedullà: A Zaniolo-üzlet teljesen független lenne Di Maríától. A Roma mestere, José Mourinho igen nagyra értékeli a Juve által a felajánlható játékosok között számon tartott Arthurt. 
  • Romeo Agresti: A Juve komolyan érdeklődik Zaniolo iránt, akit a Roma 50 millió euróra értékel, mely összeget a fekete-fehérek Arthur üzletbe való bevonásával csökkentenének. A transzfer ezzel együtt is nehezen kivitelezhető a költségek miatt, azonban a torinóiak egy kölcsön + vételi opciós konstrukciót is felvetettek a Farkasoknak, mely ajánlatra a Giallorossi mindeddig nem válaszolt. 
  • Romeo Agresti: A héten újabb kapcsolatfelvétel történhet a Chelsea és a Zebrák között, mivel a londoni alakulat az elmúlt napokban szélesebb körű felmérést végzett de Ligt helyzetéről. 
  • Fabiana Della Valle: Di María gyakorlatilag eldöntötte, hogy csatlakozni fog a Juventushoz, azonban a felek még egyeztetnek a végső részletekről, egyebek mellett a labdarúgó fizetési összegéhez hozzáadódó bónuszokról. A torinói klub 7 millió eurót ajánlott a szélsőnek, ami a bónuszokkal együtt a 8-9 millió eurót is elérheti. A Bianconeri szeretné minél hamarabb lezárni az üzletet. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 27-én, 11:28-kor.