FRISSÍTVE 14:00-kor – Mercato-hírek (június 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 24-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Chelsea valóban érdeklődik Matthijs de Ligt iránt, akiért a Juventus minden bizonnyal nagy összeget kérne, mivel annak ellenére, hogy már folynak a tárgyalások a védő hosszabbításáról, s kivásárlási árának esetleges csökkentéséről, még nem született megegyezés a felek között. Thomas Tuchel igen nagyra tartja a hollandot, aki Jules Koundé és Nathan Aké mellett előkelő helyen szerepel a Kékek listáján. 

  • Gianluca Di Marzio: A Chelsea Timo Wernert + 25-30 millió eurót kínált fel a Bianconerinek de Ligtért, ez az ajánlat azonban túlságosan alacsony a torinóiaknak, míg a londoni klub nem akar 40-45 millió euró fölé menni a hollandért. Werner (akit az Öreg Hölgy is kedvel) nyitott lenne az átigazolásra, ám a felek között mindeddig nem zajlottak konkrét tárgyalások, hiszen a Juve szeretné megtartani a védőt. 
  • Gianluca Di Marzio: Ángel Di María még egy kis időt kért a jövőjével kapcsolatos döntés meghozatalára. 
  • Alfredo Pedullà: Az Inter továbbra is szeretné leigazolni Andrea Cambiasót, s töretlenül próbálkozik érte, de a Juventus pole-pozícióban van érte. A fekete-fehérek szeretnék vasárnapig lezárni az üzletet.

11:12

  •  Alfredo Pedullà: A Juventus egyedül készpénzt fogadna el Matthijs de Ligtért. 
  • Romeo Agresti: Di María ismételten több időt kért a Bianconeritől, hogy átgondolhassa jövőjét, mielőtt végleges választ adna a klubnak. 
  • Gianluigi Longari: A Juventus figyelemmel kíséri az AS Monaco védőjének, Benoît Badiashile-nek helyzetét, akiért a klub már érdeklődött is, azonban vételára valószínűleg rendkívül magasnak bizonyulna. 

 14:00

  • Fabrizio Romano: de Ligt egyelőre nem áll közel a Juventus elhagyásához, azonban a Chelsea a napokban megpróbálta felmérni a holland helyzetét, s érdeklődést fejtett ki a védő ára iránt, mivel Tuchel igen nagyra tartja a játékost, ami a fő oka a londoniak megkeresésének. A Bianconeri továbbra is tárgyal a futballistával a hosszabbításról, azonban ehhez csökkenteni kell de Ligt 120 millió eurós kivásárlási árát. A felek között folynak az egyeztetések, de a helyzet egyáltalán nem egyszerű. 
  • Giovanni Albanese: Mivel Di María látszólag nem igazán elkötelezett a Juve iránt, a klub Nicolò Zaniolo megszerzésére fektetheti a hangsúlyt, főleg, hogy az AS Roma nyitottsága miatt egy csereügylet is elképzelhető a játékos kapcsán. A Bianconeri McKennie-t vagy Arthurt (esetleg egy másik, egyelőre nem ismert nevet), valamint egy nagyobb összeget ajánlhat az olasz reménységért, mely ügylethez Rolando Mandragora (10 millió euró), Matteo Brunori (5 millió euró), Giacomo Vrioni (10 millió euró), Franco Israel (1 millió euró), valamint Ange Chibozo értékesítésével teremtene tőkét. 
  • Giovanni Albanese: Az Öreg Hölgy továbbra is kész lenne elengedni Luca Pellegrinit, akinek több ajánlata is van Angliából. A klub egy 10-15 millió eurós összeget kérne az olaszért, akinek helyét Andrea Cambiaso vehetné át. A Genoa balhátvédje hamarosan 3 millió euróért + Radu Drăgușinért cserébe kerülhet Torinóba. 
  • Giovanni Albanese: A Pellegrini eladásából befolyó összeget a Juve Filip Kostić megvásárlására kívánja fordítani. A szerb labdarúgó visszautasította a Frankfurt hosszabbítási ajánlatát, mivel mindenképpen a Serie A-ban szeretne játszani, a személyes feltételeket illetően pedig már teljes körű egyezséget kötött a fekete-fehérekkel. 
  • Giovanni Albanese: A Kean-Paredes csere egy régebb óta fontolgatott lépés volna. A két játékos egyaránt nyitott az üzlet iránt, mivel az olasz szívesen visszatérne a PSG-hez, míg az argentin mindig is vonzódott a Juventushoz, s szeretne ismét Olaszországban futballozni. A transzfer megkötésének esélye ezzel együtt sem túl nagy, mivel a két klubnak egyelőre más prioritásai vannak a mercatóra nézve. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 25-én, 14:00-kor.