FRISSÍTVE 20:00-kor – Mercato-hírek (június 24.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 24-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juve tegnap nem csupán Pogba ügyében egyeztetett Rafaela Pimentával, hanem szóba került Matthijs de Ligt, Luca Pellegrini, Moise Kean, valamint a klub tulajdonában álló fiatal brazil szélső védő, Wesley is. A felek mindegyik játékos kapcsán a jövő várható forgatókönyveiről folytattak megbeszéléseket. 
  • Gianluca Di MarzioRomeo Agresti: Továbbra sem érkezett válasz Ángel Di Maríától, ám a Juventus nem tett le az argentin szerződtetésének ötletéről. 

  • Alfredo Pedullà: A tegnapi napon pozitív tárgyalás ment végbe a Juventus és a Genoa között Andrea Cambiaso ügyében. A többi olasz klub napok óta csak követi az eseményeket, a másik komoly érdeklődő Inter pedig egyelőre nem tisztázta szándékait, azonban a háttérből minden bizonnyal követik az eseményeket. A Grifoni megerősítette az Öreg Hölgynek, hogy érdeklődnének Radu Drăgușin üzletbe való bevonása iránt. 
  • Alfredo Pedullà: Nicolò Zaniolo ügynöke és a Roma sportigazgatója, Tiago Pinto tegnap Milánóban egyeztettek a játékos jövőjéről. A Farkasok nem zárkóznak el az olasz értékesítésétől, az üzletbe pedig más játékosokat is hajlandók lennének bevonni. A Milan és a Juventus továbbra is érdeklődik a futballista iránt, utóbbi klub főként azért, mert Di María még mindig nem adott választ nekik. 
  • Alfredo Pedullà + Sky Sport Italia: A tegnap reggeli Juve-Monza megbeszélés egyik legfőbb témáját Fabio Miretti képezte, akit azonban Max Allegri nem szeretne elengedni, ezért pedig az előszezon végéig mindenképpen a csapattal marad, bár jó esélyei vannak a felnőtt kerettagság kiharcolására is. 
  • Alfredo Pedullà: A Cremonese továbbra is szeretné még egy évre kölcsönvenni Nicolò Fagiolit, akinek helyzetéről azonban a Monza is tájékoztatást kért arra az esetre, ha az olasz nem maradna a Bianconeri keretében. A Monza hajlandó lenne kétszámjegyű összeget adni a középpályásért, de szóba kerülhet egy kölcsön + kötelező vételi opciós formátum is. 
  • Romeo Agresti: A Juve alapvetően mindenképpen meg akarja hosszabbítani de Ligt szerződését, azonban a klub most egy jelzést vár a labdarúgótól, annak szándékaival kapcsolatban. Ha a védő nem ad jelet a Bianconeri számára, a fekete-fehérek átadólistára tehetik őt, ekképp a helyzetet érdemes lesz élénk figyelemmel kísérni. 
  • Romeo Agresti: A Cremonese továbbra is szeretné leigazolni Luca Zanimacchiát a Juventustól, azonban nem zárható ki, hogy a Parma tesz még egy utolsó próbálkozást a játékosért, 3 millió eurót ajánlva. A helyzet hamarosan megoldódik. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy a minap egyeztetett Giacomo Vrioni ügynökével, Silvio Pagliarival. A klub egy végleges üzlet keretében szeretné értékesíteni a támadót, aki egy külföldi együtteshez igazolhat majd. 
  • Romeo Agresti: A Fiorentina folytatta megbeszéléseit a Bianconerivel Rolando Mandragora ügyében, igen pozitív érzésekkel. A felek közel állnak az üzlet lezárásához. 
  • Max Nerozzi: de Ligt távozása esetén egyértelműen Kalidou Koulibaly lenne a Zebrák prioritása a védelembe. 

11:25

  • Gianluca Di Marzio: Kean iránt a Fulham és a Nottingham Forest is érdeklődik, ám egyelőre nem sikerült meggyőzniük arról az olaszt, hogy érdemes lenne hozzájuk csatlakoznia. A center szeretne várni, s alaposan felmérni a rendelkezésére álló lehetőségeket, mielőtt elfogadna egy ajánlatot. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventusnak szóbeli egyezsége volt a Genoával Andrea Cambiaso ügyében, azonban az Inter az elmúlt órákban 6 millió eurós ajánlatot tett a játékosért a Grifoninak. 
  • Alfredo Pedullà: Max Allegri egyértelműen lelkesedne Zaniolo megszerzéséért, akiért a Bianconeri hajlandó lenne egy 20-25 millió eurós összeget fizetni, egy futballista, valószínűleg Arthur, vagy Weston McKennie bevonásával. A szélső alternatívájának Domenico Berardi számít. 
  • Alfredo Pedullà: Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz Koulibaly célállomása, ha a védő elhagyja a Napoli kötelékét. 
  • Jason Burt: Rabiot mindenképpen el akarja hagyni az Öreg Hölgyet, s a Premier League-ben kívánja folytatni pályafutását. A francia szándékai a klub vezetősége előtt is ismertek, emiatt pedig egy 15-20 milliós ajánlat esetén gond nélkül elengednék a labdarúgót. 
  • Romeo Agresti: A Juve és a Fiorentina teljeskörű egyezséget kötöttek Mandragora ügyében, aki 9 millió euróért + bónuszokért kerülhet a Violákhoz. A firenzei együttes most a játékos környezetével igyekszik megállapodást kötni. 
  • Ben Jacobs: A Chelsea de Ligtet és Koulibaly-t is célpontnak tartja, ám a holland megszerzése minden bizonnyal esélyesebb lenne. A Kékek egyértelműen érdeklődnek a védő iránt, a napokban pedig szándékaik komolyabbá váltak a klubhoz közeli források szerint. 
  • Giovanni Albanese: Az Öreg Hölgy már tárgyalt a PSG-vel egy esetleges Kean-Paredes-csereügyletet illetően, s hamarosan újabb kapcsolatfelvétel várható a felek között. Amennyiben a torinóiak megszereznék az argentin középpályást, Rabiot és Arthur is elhagynák a klubot. 

20:00

  • Sky Sport Italia: A Chelsea kifejezte a Juventus irányába Matthijs de Ligt iránti érdeklődését. Amennyiben a londoniak ki akarják fizetni a védő 120 millió eurós kivásárlási árát, azt egy összegben kell megtenniük. Egyelőre még csak egy konkrétumok nélküli megbeszélést történt a felek között, ám a Bianconeri leszögezte, hogy csak 100 millió euró feletti ajánlatokat fogad el a labdarúgóért. 
  • Romeo Agresti: Megtörtént az első kapcsolatfelvétel a Juve és a Chelsea között, melynek során az angol klub információt kért de Ligt helyzetéről. Az Öreg Hölgy álláspontja továbbra is egyértelmű: alapvetően hosszabbítani szeretnének a hollanddal, ám ehhez a játékos beleegyezése is kellene, enélkül pedig új forgatókönyvek nyílhatnak meg az ügyet illetően. A torinóiak úgy érzik, hogy a Kékek komolyan érdeklődnek de Ligt iránt, aki maga sem adott pozitív jeleket kontraktusának kiterjesztését illetően, mivel a tegnapi, képviselőivel való találkozó nem hozott előrelépést e tekintetben. 
  • The Telegraph: A Chelsea (részben Thomas Tuchel kérésére) erősebben nyomul de Ligtért, mint korábban bármikor: a játékos kész lenne a Premier League-be igazolni, ami azt jelentené, hogy nem hosszabbítja meg szerződését a Zebrákkal. 
  • Sky Sport Italia: Edin Džeko nem jelent célpontot a Juventusnál, s az Inter sem szeretné értékesíteni a bosnyákot. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 24-én, 20:00-kor.