HERE-WE-GO! FRISSÍTVE 19:17-kor – Mercato-hírek (június 23.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 23-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Romeo Agresti: Az Atalanta mindenképpen szeretné leigazolni Andrea Cambiasót, s éppen ezért felgyorsították a lépéseket érte. 
  • Romeo Agresti: Fabio Mirettit a Monza mellett más klubok is nagyra tartják, ám jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a fiatal olasz a Juventusnál fogja tölteni a nyári felkészülési időszakot, akárcsak Nicolò Fagioli, vagy Nicolò Rovella. 

  • Romeo Agresti: Azok a hírek, melyek szerint a klub Cristiano Ronaldo visszatérésén gondolkodna, minden bizonnyal teljesen alaptalanok, mivel ennek semmi értelme nem lenne Dušan Vlahović leigazolását követően. 
  • Fabiana Della Valle: Nem kétséges, hogy Paul Pogba a Juve játékosa lesz, azonban Di María helyzete merőben más, mivel az argentin még nem adott választ a Bianconerinek. 
  • Fabiana Della Valle: Az Atlético Madrid jelen állás szerint lezárta a torinóiakkal való tárgyalásokat, s közölték Álvaro Moratával, hogy meg akarják tartani őt. 
  • Fabiana Della Valle: A Juventus egyezséget kötött Filip Kostićcsal a személyes feltételeket illetően (3 éves szerződés + 2,5 millió eurós bér), azonban mindeddig nem tett ajánlatot az Eintracht Frankfurtnak. Bár a szerb játékos érkezésére még várni kell, minden bizonnyal az Öreg Hölgy kötelékében folytatja karrierjét. 

09:04

  • Fabrizio Romano:  Paul Pogba képviselői ma ismételten találkoznak a Juventusszal, hogy lezárják a francia visszatéréséről szóló tárgyalásokat. A feleknek már csak az utolsó részleteket kell elsimítaniuk, ezt követően pedig megkötik az üzletet. A játékos csak a Bianconerit akarja, július elején pedig alá is írja majd szerződését a klubbal. 
  • Gianluca Di Marzio: Pogba július 5. és 8. között érkezik majd Torinóba. 
  • Gianluca Di Marzio: Ángel Di María még mindig nem adott választ a Juventusnak. 
  • Gianluca Di Marzio: A Chelsea érdeklődik Matthijs de Ligt iránt, azonban mindeddig nem tettek konkrét ajánlatot érte. Ha meg akarják szerezni a hollandot, egy, a kivásárlási árnak megfelelő összeget kell kínálniuk érte, mivel az Öreg Hölgy nem akarja eladni őt. 
  • Gianluca Di Marzio: Csak a mercato végén dől el, hogy Nicolò Zaniolo hosszabbít-e az AS Romával, mely téma mindeddig nem került szóba a felek között. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Inter befagyasztotta a megbeszéléseket Paulo Dybalával, míg az AC Milan nem tett konkrét lépéseket La Joyáért, akinek egyébként is meg kellene elégednie egy alacsonyabb fizetési összeggel ahhoz, hogy a Rossonerihez igazolhasson. Külföldről egyetlen topklub sem érdeklődik a játékos iránt, akinek egyedül a Sevilla tett egy idényenként 3 milliós fizetésről szóló ajánlatot. 
  • Gianluca Di Marzio: A Cremonese közel áll Luca Zanimacchia végleges megvásárlásához. 
  • Matteo Moretto: Di María még mindig gondolkodik a Bianconeri ajánlatán, mivel nem biztos benne, hogy a klub képes lenne-e kielégíteni az ő, valamint családja igényeit. A Juventus mindent megtett azért, hogy az argentin őket válassza, hiszen eredeti ajánlatukon is módosítottak ennek érdekében. 
  • Alfredo Pedullà: Moise Kean iránt továbbra is érdeklődik a PSG, míg a Juve Leandro Paredest figyeli, ekképp elképzelhető, hogy létrejöjjön egy csereügylet, főszerepben a két játékossal. Amint a klub megköti a Pogba-üzletet, egyszerre fog 2-3 igazoláson dolgozni, hogy Max Allegrinek minél hamarabb rendelkezésére álljon a teljes keret. 
  • Alfredo Pedullà: A Torino továbbra is szeretné leigazolni Rolando Mandragorát, ám ha a Bikák nem tudnak megegyezni a Zebrákkal, a Fiorentina tehet lépéseket a középpályásért.  

13:04

  • Fabrizio Romano + Gianluca Di Marzio: Lezárult a Pogba környezete és a Juventus közötti találkozó, melyre a ma délelőtti órákban került sor. A francia csak az Öreg Hölgyet akarta, visszatérése pedig hamarosan valósággá válik, a felek az utolsó részletek tisztázásánál tartanak. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve és a Monza vezetősége jelenleg Milánóban tárgyal Fabio Miretti helyzetéről. A Serie A-ba frissen feljutó klub szeretné kölcsönvenni a fiatal olaszt a Bianconeritől. 
  • Alfredo Pedullà: Hamarosan újabb találkozóra kerül sor de Ligt képviselői és a Zebrák között, melynek elsődleges célja a holland szerződéshosszabbításának kieszközölése lesz. A Chelsea mellett a jelek szerint Pep Guardiola, valamint a Manchester City is éles szemmel figyeli a labdarúgó helyzetét. A védő kísérete szeretné 70-75 millióra csökkenteni a futballista kivásárlási árát, míg a torinóiak a játékos bérét vennék vissza 7-8 millió euró környékére. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve és a Genoa ma újabb találkozót fognak tartani Andrea Cambiaso ügyében. A fekete-fehérek megpróbálják lezárni az ügyletet, a klub továbbra is 3 millió eurót + bónuszokat ajánl a balhátvédért, melybe adott esetben Radu Drăgușin játékjogát is belevonnák. Az Inter egyelőre a háttérből figyeli az eseményeket. 
  • Romeo Agresti: A Juventus ismét megerősítette a Raiola-ügynökség küldöttjének, Rafaela Pimentának, hogy szeretné meghosszabbítani de Ligt kontraktusát. A következő napokban folytatódni fognak a megbeszélések a felek között. 
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri Moise Kean és Luca Pellegrini helyezét is érintette a Pimentával való egyeztetésen, hogy megoldást találjanak a két futballista helyzetére, akik egyaránt távozni szeretnének a klubtól. 
  • Fabiana Della Valle: A középpályán Manuel Locatelli az egyetlen érinthetetlen játékos. Egy kellően meggyőző ajánlat esetén a Juve Denis Zakaria és Weston McKennie eladására is nyitott lenne. A klub vezetősége igen nagyra tartja Paredest, azonban az argentin csak akkor érkezhet, ha bizonyos labdarúgók, elsősorban Arthur, Rabiot, illetve Ramsey elhagyják a gárdát. 

 19:17

  • Fabrizio Romano: Paul Pogba visszatér a Juventushoz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A felek teljes körű megállapodást kötöttek az üzletről, melynek szerződését a játékos július elején írja majd alá. 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 23-án, 19:17-kor.