FRISSÍTVE 18:10-kor – Mercato-hírek (június 22.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 22-ének legfontosabb hírei. 

 00:00 

  • Gianluca Di Marzio: A tegnapi nap folyamán nem volt kommunikáció Ángel Di María és a Juventus között. A Zebrák továbbra sem kapták meg a várva várt "igent" a támadótól. 
  • Gianluca Di Marzio: Úgy tűnik, hogy megálltak a tárgyalások Paulo Dybala és az Inter között. Az ügy minden bizonnyal elakadt, mivel a Nerazzurri Romelu Lukaku visszaszerzésére koncentrált az elmúlt időszakban. A megállapodás hiányában La Joya kénytelen lesz más lehetőségek után nézni, s kiértékelni az iránta érdeklődő további klubok ajánlatait. 

  • Alfredo Pedullà: Megtörtént a várva várt találkozó Andrea Cambiaso képviselői, a Genoa, illetve a Juventus között. Az Öreg Hölgy 3 millió eurót + egyes fiatal játékosokat ajánlott a Grifoninak az ifjú balhátvédért cserébe, ezzel megelőzve az érte folyó versenyben az Intert, az Atalantát, a Sassuolót, a Bolognát, valamint a Fiorentinát. A Bianconeri abban bízik, hogy a hét végéig le tudja zárni az üzletet, azonban a Nerazzurri még beleszólhat az ügybe egy újabb meetinggel, bár a milánóiaknak jelenleg már más prioritásai vannak. 
  • Alfredo Pedullá: A Juventus hamarosan tárgyalásokat kezdhet Edin Džekóval, aki cserecsatárnak érkezne az együtteshez, amennyiben az Inter piacra tenné őt. A klub egy hasonló profillal bíró futballistát keres, miközben semmi esély nem mutatkozik arra, hogy a bosnyák a Valenciához igazoljon. 
  • Giovanni Albanese: A klubhoz közel álló források szerint közel állunk a pozitív végkifejlethez a Di María-ügyet illetően. 
  • Giovanni Albanese: Számos olyan játékosügynök és klub van, akik időről-időre felajánlanak különböző futballistákat a Bianconerinek, azonban az együttes jelenleg más prioritásokkal rendelkezik. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus továbbra is figyeli Nahuel Molina helyzetét, mivel nem szeretnének lépéshátrányba kerülni az Atlético Madriddal szemben, azonban egyelőre nincsenek jelei annak, hogy az Udinese nyitott lenne az argentin reménység eladására ezen a nyáron.
  • Marco Conterio: Rolando Mandragora a Fiorentinához kerülhet, a Violák már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak érte. 

 11:57

  • Gianluca Di Marzio: Amellett, hogy a klub továbbra is várja a választ Di Maríától, más célpontokat is szemügyre vesz. A B-tervnek továbbra is Domenico Berardi számít, akiért ismét megkezdődhetnek az egyeztetések, amennyiben nem sikerült leigazolni az argentint. 
  • Gianluca Di Marzio: A Monza együttese hamarosan találkozni fog a Juventus illetékeseivel, hogy tárgyaljanak Fabio Miretti helyzetéről, akit Max Allegri továbbra is szeretne a csapatban tartani, legalább az előszezon végéig. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri valóban tett ajánlatot Cambiasóért, 2+3 millió eurót kínálva, ám a Genoa 10 milliót szeretne kapni a balhátvédért cserébe. 
  • Gianluca Di Marzio: Gianluca Frabotta a napokban orvosi vizsgálatokon fog átesni a Lecce alakulatánál, ahova kölcsönben, vételi opcióval igazol majd. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve szeretné 7 millió euróra csökkenteni Matthijs de Ligt fizetését, míg a holland képviselői egy 70-75 millió eurós kivásárlási árat akarnak kiharcolni a klubtól. Amint a Pogba-ügylet lezárul, a felek elkezdhetnek komolyabban egyeztetni a témában. 
  • Alfredo Pedullà: Nicolò Zaniolo helyzetét érdemes figyelemmel kísérni. A játékos iránt a Juve és a Milan is érdeklődik, azonban egyik csapat sem szeretne eleget tenni a Roma követelésének, s leginkább egy csereügylet révén szereznék meg az olaszt. 
  • Alfredo Pedullà: Andrea Pirlo szeretné új csapatához, a Fatih Karagümrükhöz vinni Aaron Ramsey-t, azonban mindeddig nem kezdődtek tárgyalások a walesiért. 
  • Alfredo Pedullà + Giovanni Albanese: A Fiorentina valóban élénk érdeklődést mutat Rolando Mandragora iránt. 
  • Alfredo Pedullà: Annak ellenére, hogy a Bianconeri megegyezett a Cagliarival Matteo Brunori átigazolásáról, az üzlet kudarcba fulladhat, mivel a játékos a Palermo kötelékében akar maradni. 
  • Fabiana Della Valle: Ramsey nyitottnak mutatkozik szerződésének felbontására, azonban legalább 3 millió eurós végkielégítést kérne az Öreg Hölgytől. A felek továbbra is tárgyalnak, a megoldás látszólag rendkívül közel van. 
  • Fabiana Della Valle: A fekete-fehérek 20 millió euróra értékelik Adrien Rabiot-t, akinek a Newcastle United már tett egy ajánlatot, azonban a francia ezt visszautasította, mivel a BL-ben szeretne futballozni. A Chelsea és a Manchester United állítólag szintén fontolgatják a középpályás szerződtetését. 
  • Fabiana Della Valle: A Juventus 10-12 millió eurót szeretnének kapni Luca Pellegriniért, akinek ügynökei a Fulhammel és a West Ham Uniteddel tárgyalnak. 
  • Fabiana Della Valle: Allegri beleegyezett Moise Kean értékesítésébe, akiben azonban egyelőre egy csapat sem gondolkodik komolyabban. Az Öreg Hölgynek mindenképpen meg kellene vásárolnia az olaszt az Evertontól, mielőtt eladja őt, mivel a center kötelező vételi opcióval érkezett vissza Torinóba tavaly nyáron. 

18:10

  • Giovanni Albanese: Ramsey körülbelül fizetése felét (pontosabban 4 millió eurót) szeretné megkapni ahhoz, hogy elhagyja az Öreg Hölgyet, míg a klub valamivel több mint 2 millió eurót kínál neki. A felek optimisták a szerződés felbontását illetően, mivel a walesi iránt mutatkozik némi érdeklődés külföldről. 
  • Giovanni Albanese: Arthur ügynöke továbbra is az angol és a spanyol piacon tartja a szemét érdeklődők után kutatva. Mivel a brazil hatalmas anyagi terhet jelent a Bianconerinek, körülbelül 40 millió euróval nyomva meg a költségvetést, távozása csak egy kölcsön keretein belül valósulhat meg. 
  • Giovanni Albanese: Rabiot-t már januárban is meg akarta szerezni a Chelsea, de a Manchester United és a PSG is figyeli őt. A Juve 20 millió eurót szeretne kapni a franciáért, azonban egy 15 milliós transzferdíj fölött már minden összeg nyereséget jelentene a klub számára. 
  • Giovanni Albanese: Kean alapvetően még mindig a PSG-hez való visszatérésben reménykedik, azonban az Arsenal és a West Ham United is érdeklődik iránta. Az Öreg Hölgy ki fogja váltani a játékost az Evertontól 28 millió euróért cserébe, ám ezt követően azonnal túlad majd rajta. 
  • Giovanni Albanese: Mandragora nem lehet a Torinóé 12 millió euró alatt, s bár a Fiorentina akár 10 milliót is adna az olaszért, a középpályás a Granatánál akar maradni, emiatt pedig a Juve folytatni fogja az egyeztetéseket a városi riválissal. 
  • Giovanni Albanese: Luca Zanimacchia véglegesen a Cremonese játékosa lehet, 2+1 millió euróért cserébe, míg Brunori 5-6, az Ausztriában remekelő Giacomo Vrinoi pedig 10 millió euróért válthat majd klubot. Előbbi labdarúgót szívesen megtartaná a Palermo, de a Cagliari, a Cremonese, a Sampdoria, illetve a Salernitana is érdeklődik iránta, míg utóbbi támadót belga, holland, spanyol, illetve török együttesek figyelik. A Juve nem zár ki semmilyen lehetőséget. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 22-én, 18:10-kor.