FRISSÍTVE 10:53-kor – Mercato-hírek (június 21.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 21-ének legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Fabrizio Romano: Max Allegri minden egyes nap újabb és újabb próbálkozásokat tesz Ángel Di María meggyőzésének érdekében. Az argentin egyértelműen a Juventus prioritásának számít, azonban a játékos időt kért a klubtól, mielőtt választ adna, ugyanis a családjával együtt szeretne dönteni jövőjéről. 

  • Fabrizio Romano: A Barcelona valóban érdeklődik Di María iránt, de jelenleg egyáltalán nem ő a katalánok prioritása. 
  • Gianluca Di Marzio: Di María további 2-3 napot szentel annak, hogy végleges választ adjon az Öreg Hölgynek. A klub bizakodó a játékos szándékait illetően, mivel egy esztendőre szóló kontraktust ajánlottak neki, egy éves hosszabbítási opcióval, ami teljességgel megfelel a veterán támadó igényeinek. A Bianconeri illetékesei úgy gondolják, hogy mindent megtettek a labdarúgó megszerzésének érdekében. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Atalanta bejelentkezett Andrea Cambiasóért, akinek megszerzése érdekében már most tárgyalásokat sürgetnek. A Juventus már kapcsolatban áll az olasz balhátvéd környezetével, ám a játékost az Inter és a Sassuolo is figyeli. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve továbbra sem tartja eladhatatlannak Adrien Rabiot-t, s amennyiben egy 15 millió euró körüli ajánlat érkezne a franciáért, a vezetőség nyitott lenne értékesítésére. A középpályás leginkább a Premier League-ben tudná elképzelni jövőjét. 
  • Alfredo Pedullà: Paul Pogba a hét végén orvosi vizsgálatokra fog jelentkezni a Juventusnál. 
  • De Telegraaf: A Juventus kiszemeltje, Owen Wijndal közel áll ahhoz, hogy 10-15 millió euróért cserébe az Ajaxhoz igazoljon az AZ Alkmaar csapatától. 
  • Giovanni Albanese: Arthur minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy a nyáron elhagyhassa a Bianconerit. 
  • Giovanni Albanese: Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Juve a Matthijs de Ligt-Leonardo Bonucci belsővédő-párossal vág majd neki a következő szezonnak, cseréik pedig Federico Gatti és Daniele Rugani lesznek. Rugani csak abban az esetben hagyná el a klubot, ha a vezetőség igazolna egy bal lábas belső védőt helyette. 
  • Giovanni Albanese: Alex Sandro néhány hónappal ezelőtt arra kérte ügynökeit, hogy találjanak számára egy olyan Premier League-klubot, mely kész lenne három éves szerződést kínálni neki, azonban a képviselők nem találtak ilyen alakulatot, ami miatt a brazil maradni fog Torinóban. 

 10:48

  • Alfredo Pedullà: A Juventus addig fog várni Di María válaszára, ameddig csak lehetséges. Max Allegri mindenképpen szeretné leigazolni az argentint, mellette pedig egy tapasztalt centert, példának okáért Marko Arnautovićot, egy egy hozzá hasonló tulajdonságokkal bíró csatárt is szeretne együttesében tudni. 
  • Alfredo Pedullà: Filip Kostić mindenképpen csatlakozni szeretne a Bianconerihez. A napokban egy spanyol klub komoly ajánlatot tett a szerbnek, azonban ő egyedül a Zebrákhoz akar igazolni. 
  • Alfredo Pedullà: Nicolò Zaniolo helyzetét a Juve és a Milan is figyelemmel kíséri, mindkét klub egy csereügyletben gondolkodna az olasz labdarúgót illetően. Allegri minden bizonnyal a középpályán vetné be a játékost. A szituációt érdemes lesz követni az elkövetkezendő hetekben. 
  • Alfredo Pedullà: Paul Pogba közelgő orvosi vizsgálatai során a Raiola-ügynökség képviselői Matthijs de Ligt hosszabbításáról is tárgyalni fognak az Öreg Hölggyel: a klub prioritása továbbra is a holland szerződésének kiterjesztése. 
  • Alfredo Pedullà: A Cremonese együttese mindenképpen szeretné megtartani Nicolò Fagiolit egy kölcsön keretein belül, akinek ehhez először a Juventusszal kellene meghosszabbítania szerződését. 

 10:53

  • Romeo Agresti: A Juventus továbbra is szeretné meghosszabbítani de Ligt kontraktusát. A holland kísérete ennek feltételeként csökkenteni akarja a védő kivásárlási árát (a jelenlegi 120 millió euróról egy 80 millió körüli összegre), amibe a Bianconeri várhatóan bele is fog menni, mivel mindenképpen meg akarják tartani a futballistát, ameddig ez csak lehetséges, aki éppen ezért semmi esetre sem kerülhet átigazolási listára idén. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 21-én, 10:53-kor.