FRISSÍTVE 14:17-kor – Mercato-hírek (június 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 19-ének legfontosabb hírei. 

 12:09

  • Romeo Agresti: A Torino együttese összesen 8 millió eurót ajánlott Rolando Mandragora leigazolásáért, azonban a Juventus többet, megközelítőleg 11-12 millió eurót szeretne kapni az olasz labdarúgóért, melyet a Zebrák jeleztek is a Granatának. 
  • Sky Sport Italia: Ángel Di María a mai napon végleges választ adhat a Bianconerinek. 

  • Fabiana Della Valle: A Juventus utolsó ajánlata egy 7 millió eurós, egyéves szerződést kínál Di María számára, aki akár ma is választ adhat a klubnak, de a jövő héten mindenképpen megteszi ezt. Ha pozitív jelek érkeznek a labdarúgóról, Federico Cherubini azonnal Ibizára repülhet, hogy megpróbálja tető alá hozni az üzletet. 
  • Fabiana Della Valle: Ha Di María igent mondana az Öreg Hölgynek, Cherubini figyelme Filip Kostić felé fordulna, aki már megegyezett a Juventusszal egy 2,5 millió eurós fizetést garantáló, 3 évre szóló kontraktusról. A torinóiak 15 millió eurót adnának a szerbért, míg az Eintracht Frankfurt legalább 25 millió eurót szeretne kapni érte. 
  • Giovanni Albanese: Az Ajax úgy döntött, hogy egy körülbelül 1,9 millió eurós összegért cserébe megvásárolja Mohamed Ihattarent a Juventustól. 
  • Alfredo Pedullà: Kalidou Koulibaly mindenképpen a Napolival való szerződéshosszabbítást tekinti prioritásának. A védő legalább 5 millió eurót szeretne keresni a továbbiakban a délieknél, a klub azonban egy ennél jóval alacsonyabb összeget kínált neki. A szenegáli játékos csak abban az esetben venné fontolóra más együttesektől érkező ajánlatait, ha nem sikerülne egyezséget kötnie a Partenopei vezetőségével. 
  • Luca Bianchin: A Juventus érdeklődik a Palmeiras fiatal tehetsége, a 2006-os születésű Luis Guilherme iránt. A futballistáért folyó versenyt jelen pillanatban a Real Madrid vezeti, azonban a Blancók eddig nem tettek ajánlatot a játékosnak, vagy ügynökének. Ha valamelyik együttesnek sikerülne megállapodnia a brazil leigazolásáról, Guilherme a következő két szezont akkor is szülőhazájában töltené egy kölcsön keretein belül. 

 14:17

  • Kalidou Koulibaly: "Sosem csatlakoznék a Juventushoz. A Napolit mindössze három klub kedvéért hagynám el, azonban ha erre kerülne sor, biztosan nem Olaszországban folytatnám pályafutásomat, mivel nem szeretném elárulni a Partenopeit."
  • Alfredo Pedullà: A Cagliari az éjjel komoly lépéseket tett a Juventus tulajdonában álló, az előző idényt azonban kölcsönben a Palmermónál töltő Matteo Brunori leigazolásának érdekében. A napokban a két klub ismételten találkozik majd egymással, hogy finomítsák az üzlet egyes részleteit, s reményeik szerint lezárják a megállapodást. 
  • The Athletic: A Manchester United egyelőre nem tett hivatalos ajánlatot a Juventustól elvágyódó Adrien Rabiot-ért, azonban a következő napokban újabb kapcsolatfelvétel várható majd a Bianconeri és a Vörös Ördögök között. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 19-én, 14:17-kor.