FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (június 17.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 17-ének legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus és Nicolò Fagioli környezete tegnap délután megtartották első, hivatalos egyeztetésüket az olasz futballista szerződéshosszabbítását illetően. A felek hamarosan újra találkozni fognak. 
  • Gianluca Di Marzio: Alessandro Di Pardo kölcsönben, vételi opcióval a Cagliari együtteséhez kerül, teljes egyezség áll fenn a szárdok és a Bianconeri között. Az opció kötelezővé válhat, amennyiben a gárda feljut a Serie A-ba, vagy abban az esetben, ha a futballista pályára lép bizonyos számú mérkőzésen. 

  • Romeo Agresti: Az Altéti és a Juve jelen állás szerint lezárták a Morata ügyében történő megbeszéléseket. Az Öreg Hölgy Moise Keant, valamint Adrien Rabiot-t is felajánlotta a Matracosoknak a támadóért cserébe, de a madridi klub elvetette az Zebrák koncepcióit. 
  • Romeo Agresti: A fekete-fehérek mindeddig nem tettek hivatalos ajánlatot az Eintracht Frankfurtnak Filip Kostićért. A szerb nevére érdemes lesz odafigyelni az elkövetkezendő időszakban, ám egyelőre úgy tűnik, hogy inkább a játékos ügynökei szeretnének új együttest találni a szélső számára. 
  • Romeo Agresti: Az Atalanta ismételten fontolóra vette Merih Demiral megvásárlását, azonban csak akkor, ha a Juve hajlandó lenne csökkenteni az opcióban megállapított összeget, mely azonban holnap lejár. Meglátjuk, hogy mit lépnek a bergamóiak. 
  • Romeo Agresti:  A Bianconeri jelezte Fagioli környezetének, hogy szeretnék meghosszabbítani a labdarúgó szerződését, ezt követően pedig az előszezon során értékelnék ki, hogy a játékos maradhatna-e a felnőtt csapat kötelékében a következő idényben. 
  • Romeo Agresti: Nagy esély mutatkozik arra, hogy Fabio Miretti a Juventusnál marad. 
  • Romeo Agresti: Valószínűtlen, hogy Juan Cuadrado és Adrien Rabiot elhagyják a klubot a jelenlegi mercato ideje alatt, míg Weston McKennie nem fog átadólistára kerülni, de ha egy igazán magas ajánlat érkezne érte, a vezetőség fontolóra venné értékesítését. 
  • Romeo Agresti: Matthijs de Ligt tekintetében a Bianconeri mindenképpen hosszabbítani szeretne, akár a védő kivásárlási árának csökkentésével. A felek Paul Pogba kontraktusának aláírásánál találkoznak majd, mely meetingen Kean és Pellegrini jövőjéről is szó fog esni. 
  • Romeo Agresti: Benoît Badiashile nem jelent célpontot a Bianconeri számára. 
  • Romeo Agresti: Luís Suárez gyakorlatilag napi szinten felajánlja magát a Juvénak, azonban rajta kívül még sok ilyen futballista lehet az átigazolási piacon, akik iránt viszont az együttes nem igazán mutat érdeklődést. 
  • Romeo Agresti: A Juventus megegyezett a játékos képviselőivel Filippo Ranocchia szerződésének meghosszabbításáról. A labdarúgó kölcsönben fog távozni a nyár folyamán egy Serie A-s alakulathoz.
  • Romeo Agresti: A Juve és a Cagliari pozitív egyeztetést tartottak a mai napon, melynek keretein belül szót ejtettek Di Pardo kölcsönben + vételi opcióval történő értékesítéséről, valamint a Bianconeri kötelékéhez tartozó Matteo Brunori eladásáról is. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus a januári mercatót követően ismét érdeklődik a kieső Cagliari uruguayi középpályása, Nahitan Nández iránt, akit az AC Monza is nagy erőkkel figyel. A Zebrák adott esetben fiatal labdarúgók játékjogát is bevonnák az üzletbe a dél-amerikai leigazolásának megkönnyítéséért. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 17-én, 00:00-kor.