FRISSÍTVE 17:24-kor – Mercato-hírek (június 16.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 16-ának legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Fabrizio Romano: Paul Pogba várhatóan július elején fogja aláírni szerződését a Juventusszal, immár egyértelmű, hogy a francia a torinóiaknál folytatja. A feleknek még tisztázniuk kell pár apró részletet, de a szóbeli megállapodás már megköttetett a visszatérésről, miközben a francia immár közel egy hónapja visszautasította a Manchester City ajánlatát. 
  • Romeo Agresti: Pogba nagy valószínűséggel részt fog venni a csapat nyári, amerikai turnéján.

  • Romeo Agresti: Továbbra is nehéznek tűnik, hogy az Öreg Hölgy egyezséget kössön az Atlético Madriddal Álvaro Morata ügyében. Egy újabb kölcsönszerződés előfeltétele a spanyol támadó kétéves hosszabbítása lenne a Matracosok szerint, azonban a futballista nem szeretne a madridi gárda kötelékében maradni, miközben a Bianconeri nem akarja kifizetni az Atléti által követelt 26 millió eurót. 
  • Romeo Agresti: Ángel Di María még mindig nem hozott döntést jövőjével kapcsolatban. Az argentin továbbra is húzza az időt, s nem kötött egyezséget egyetlen klubbal sem, miközben a Juventus várhatóan nem tervez ultimátumot adni a futballista számára. 
  • Romeo Agresti: Az Atalanta megpróbált némi engedményt kicsikarni Merih Demiral árára, azonban a Juve mereven elzárkózott ettől az ötlettől, miközben a klub arra sem mutatott hajlandóságot, hogy a bergamóiak valamelyik labdarúgójára cserélje el a törököt. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a védő a nyáron visszatér Torinóba, ám nem fog az együttesnél maradni, hiszen az együttes megpróbálhatja őt belevonni egy esetleges csereügyletbe a mercato során. 
  • Romeo Agresti: Egyes híresztelésekkel ellentétben nincsenek információk arról, hogy a Juventus érdeklődne Fabian Ruíz, Destiny Udogie, vagy Edin Džeko iránt. A Bianconeri nem akar segíteni az Internek, mely klub szeretné eladni a bosnyákot, míg Udogiét illetően eddig nem vették fel a kapcsolatot az Udinesével. 
  • Alfredo Pedullà: Gianluca Frabotta hamarosan hivatalosan is a Leccéhez igazol. 

 

15:20

  • Gianluca Di Marzio: Pogba ügyének tisztázását követően egy szélső leigazolása lesz a Juventus legfőbb prioritása. A klub hamarosan felveszi az első, valódi kapcsolatokat Filip Kostić és Domenico Berardi tekintetében, mind a labdarúgók környezetével, mind pedig klubjaikkal. 
  • Romeo Agresti + Matteo Moretto: Az Atético Madrid és a Juventus közötti, Moratáról szóló tárgyalások továbbra is rendkívül bonyolultnak tűnnek. Mindeddig nem történt előrelépés a felek között. 
  • Romeo Agresti: A Juventus nekifogott Di María alternatíváinak kiértékelésébe, hogy konkrét opciókkal rendelkezzen az argentin nemleges válaszának esetén. 
  • Romeo Agresti: A vezetőség a héten találkozik Nicolò Fagioli képviselőivel, melynek során felkínálják majd a szerződéshosszabbítást az olasz középpályásnak. 
  • Fabiana Della Valle: Ángel Di María mindeddig nem döntött jövőjéről. A Juventus mellett csak a Benfica érdeklődik igazán az argentin iránt, mivel a Barcelonának nem lenne lehetősége szerződtetni őt a regisztrációval kapcsolatos nehézségek, s az üzlet anyagi vonzatai miatt. 
  • Fabiana Della Valle: A Bianconeri szóbeli egyezséget kötött Filip Kostićcsal, melynek alapján a szerb egy három évre szóló kontraktust kapna Torinóban, 2,5 millió eurós éves fizetéssel. A klub készen áll 15 millió eurót ajánlani a Franckfurtnak a labdarúgóért, amint rendeződnek a Di Maríával és Moratával kapcsolatos kérdések. 
  • Fabiana Della Valle: A cserecsatár posztjára a klub több kiszemelt névvel is rendelkezik, azonban jelen pillanatban Luis Muriel, Giovanni Simeone, továbbá Marko Arnautović tűnnek a legfőbb célpontoknak, miközben a vezetőség nem zárkózik el Luís Suárez leigazolásától sem. 
  • Bruno Andrade: A korábban a Juve által is kiszemelt David Neres a következő órákban várhatóan átesik az orvosi vizsgálatokon Brazíliában, hogy ezt követően csatlakozzon a Benfica együtteséhez. 
  • Nicola Balice: A fekete-fehérek nyitottak arra, hogy a Torino együttesével közösen megoldást találjanak Rolando Mandragora ügyének végleges rendezésére. 
  • Nicola Balice: Aaron Ramsey szerződésének felbontásához egyre közelebb kerül a klub, illetve a játékos környezete. 

 

 17:24

  • Fabrizio Romano: Álvaro Morata visszatér az Atlético Madrid csapatához, a Juventusnak a mai napig volt ideje aktiválnia a spanyol kölcsönszerződésében rejlő vételi opciót, mely lehetőséggel nem élt a torinóiak vezetősége. A két klub jelen állás szerint nem tudott megállapodást kötni egymással. Maga a labdarúgó továbbra is szeretné fontosnak érezni magát, bárhol is folytassa karrierjét. 
  • Fabrizio Romano: David Neres a Benfica együtteséhez igazol a Shakhtar Donetsk alakulatától, ahol 2027-ig ír majd alá. A futballista korábban a Bianconerinél is felmerült, ám a portugál klub lesz az új csapata. 
  • Gianluca Di Marzio: A Cremonese közel áll ahhoz, hogy véglegesen leigazolja Luca Zanimacchiát a fekete-fehérektől. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 16-án, 17:24-kor.