FRISSÍTVE 15:08-kor – Mercato-hírek (június 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 13-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus több, mint magabiztos a Paul Pogba-ügyletet illetően. A felek között a napokban folytatódni fog a kapcsolatfelvétel, hogy tisztázzák a megállapodás utolsó részleteit is. A francia középpályás négy évre ír majd alá a torinóiakhoz, mely klub évenkénti nettó 8 millió eurós fizetést + bónuszokat kínál neki. 
  • Fabrizio Romano: Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun a héten ismételten találkozni fog az Inter vezetőségével, hogy lezárják az argentin átigazolását. A Nerazzurri jelen pillanatban 6 millió eurót + bónuszokat ajánl a támadónak. 

  • Fabrizio Romano: Giorgio Chiellini aláírta szerződését a Los Angeles FC-vel, ezzel pedig lezárult a legendás olasz védő átigazolása. Hivatalos bejelentés hamarosan.
  • Romeo Agresti: A Juve készen áll új, 2026. június 30-ig tartó szerződést kínálni Nicolò Fagiolinak. A héten végre megtartják a régóta tervezett meetinget a fekete-fehérek, továbbá a futballista képviselője, Andrea D'Amico között.  
  • Matteo Moretto: Pogba a szavát adta a Bianconerinek visszatérésével kapcsolatban, s készen áll arra, hogy aláírjon az Öreg Hölgyhöz. 
  • Fabiana Della Valle: Leonardo Bonucci képviselői előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Juventusszal a védő jelenlegi, 2024-ig szóló kontraktusának további egy évvel történő meghosszabbításáról, mely adott esetben az olasz veterán fizetésének csökkentésével járna a klubhoz közeli források szerint. 
  • La Gazzetta dello Sport: Max Allegri rendkívül kedveli Adrien Rabiot-t, akit a csapat szerves részének tart, azonban amennyiben komolyabb ajánlatok érkeznének a franciáért, a klub mindenképpen kiértékelné azokat. 
  • La Gazzetta dello Sport: A vezetőség egyértelműen eladhatónak véli Weston McKennie-t. Az amerikai játékost számos együttes tartja nagyra, a Bianconeri pedig akár komolyabb összeget is kaphatna érte egy értékesítés esetén. 

11:56

  • Matteo Moretto: Ángel Di María nemet akar mondani a Juventus ajánlatára. Hivatalos kommunikáció még nem történt, de hamarosan sor kerül rá. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus megegyezett a Leccével Frabotta átigazolásáról. A déli együttes érdeklődik Ranocchia és Drăgușin iránt is.

 15:08

  • HIVATALOS: Giorgio Chiellini 2023 decemberéig szóló szerződést kötött az amerikai MLS-ben szereplő Los Angeles FC együttesével. 
  • Romeo Agresti: Az Al-Ain együttese tárgyalásokat kezdeményezett a Juventusszal Ange Chibozo végleges szerződtetéséről. Az egyeztetések hamarosan tovább folytatódnak majd. 
  • Nicola Balice: Max Allegri szeretné kipróbálni Federico Gattit a Juventusnál, melynek alapján az olasz futballista a következő idényben az alakulat negyedik számú középhátvédje lehet majd. 
  • Nicola Balice: A vezetőség jelezte Nicolò Fagiolinak, hogy amennyiben hosszabbít a klubbal, a következő idényben az első csapat tagja lehet majd. 
  • Nicola Balice: Fabio Miretti maradni fog a Bianconerinél, ugyanis Max Allegri mindenképpen lehetőséget akar neki adni a felnőtt keret tagjaként, azonban várhatóan ingázni fog az első csapat, illetve az U23-as gárda között, hogy mindig megfelelő játéklehetőséghez juthasson.
  • Nicola Balice: Nicolò Rovella Fagioli és Miretti maradása miatt eladásra kerülhet majd, akár véglegesen, akár egy kölcsön keretein belül, azonban a szakmai stáb ki fogja értékelni őt, mielőtt végleges döntést hozna róla. 
  • Nicola Balice: Matías Soulé 2023 januárjáig nagy valószínűséggel biztosan a keret tagja marad, hogy tapasztalatot szerezhessen az együttesnél. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 13-án, 15:08-kor.