FRISSÍTVE 19:15-kor – Mercato-hírek (január 26.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 26-ának legfontosabb hírei. 

  • Fabrizio Romano és Romeo Agresti: Dušan Vlahović gyakorlatilag a Juventus játékosának tekinthető. A futballista ügynökei hamarosan Torinóba érkeznek, hogy lezárják a szerb csatár átigazolását, mely egyeztetéseket követően az orvosi vizsgálatokra is sor kerül majd. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus nettó 7 millió eurós évi fizetést ajánlott Vlahovićnak, akinek ügynökeivel a klub immár előrehaladott tárgyalásokat folytat a további személyes feltételekről. A Bianconeri, illetve a Fiorentina korábban egyezségre jutottak a 75 milliós átigazolási díjról (mely bónuszokkal együtt teszi majd ki ezt az összeget). A transzfer végleges ügylet lesz, s nem tartalmaz kölcsönt, vagy ezzel járó vételi opciót. 

  • Romeo Agresti: Torinói források egyelőre kizárják Matthijs de Ligt esetleges nyári távozását. A holland boldognak érzi magát a Juventusnál, azonban jelen pillanatban nem tudni, hogy a következő szezont is a Bianconeri kötelékében fogja-e majd megkezdeni, elvégre rendkívül sok dolog változhat júniusig. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy egyelőre nem kezdeményezett tárgyalásokat  Nahitan Nández tekintetében. A klub érdeklődik az uruguayi középpályás iránt, azonban a leigazolására irányuló kezdeményezések jelenleg még embrionális állapotban vannak, s bár a fekete-fehérek figyelik a helyzetet, valakinek el kell mennie a csapatrészből ahhoz, hogy az üzlet létrejöhessen. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus egyértelmű érdeklődést mutat Nández iránt, aki azonban csak akkor csatlakozhatna a Zebrákhoz, ha Arthur, vagy Rodrigo Bentancur elhagyná a klubot. 
  • Fabrizio Romano: Vlahović érkezésével ismét megnyílt az esély Álvaro Morata Barcelonához távozása előtt, azonban mivel a spanyol center továbbra is az Atlético Madrid tulajdonát képezi, az egyeztetések nem váltak egyszerűbbé. A katalánok, valamint Xavi továbbra is akarják a centert, aki ugyancsak szívesen csatlakozna hozzájuk, ám az majd csak a következő napokban dől el, hogy mindez valósággá válhat-e. 
  • Alfredo Pedullà: Radu Drăgușin közel áll ahhoz, hogy kölcsönben csatlakozzon a Salernitana alakulatához. 
  • Giovanni Albanese: A Salernitana érdeklődést mutat Drăgușin iránt, aki jelenleg a Sampdoria együttesénél futballozik kölcsön keretein belül. 
  • Gianluigi Longari: Az Arsenal változatlanul le akarja igazolni Arthurt, azonban a Juventus nem fogja helyettes nélkül elengedni a brazilt. 
  • BILD: A Juventus is azon alakulatok között van, melyek érdeklődnek a Bayern Münchent nyáron elhagyó Niklas Süle iránt. A középhátvéd helyzetét egyebek mellett a Barcelona is figyeli. 

12:36

  • Sky Sport Italia: A Juventus 68 millió euróért szerződteti Vlahovićot, amely összeg további 7 millió euró bónuszokkal növekedhet, a fizetése pedig 7 millió eurót tesz majd ki.
  • La Gazzetta dello Sport: Dušan szerződése 2027-ig szól majd, azaz öt és fél évre ír alá. Amennyiben negatív koronavírus-tesztet produkál, akkor szombaton átesik az orvosi vizsgálaton.
  • Sky Sport Italia: Morata és Dybala vélhetően nem képezi a Juventus jövőjét.

19:15

  • Matteo Moretto: Nincs az Atlético Madrid és a Barcelona között megállapodás Morata ügyében, és továbbra is fennáll még a katalánoknál a bértömeggel kapcsolatos probléma is.
  • Romeo Agresti: Érdemes figyelni Udogie-re és Gravenberchre, mert ezek gyakran felbukkanó nevek a Juve háza táján.
  • Romeo Agresti: Az Aston Villa hajlandó lenne 20 millió eurót fizetni Bentancurért, de bonyolult a szituáció.
  • Romeo Agresti: Arthur kapcsán nem változott a Juve álláspontja, akkor távozhat, ha 18 hónapra veszi kölcsön az Arsenal.
  • Fabiana Della Valle: Vlahović karanténban van péntekig. Amennyiben negatív tesztet produkál, hétvégén átesik az orvosin. Ha Covid-pozitív lesz, a klub talál valami megoldást. például elhalasztja az orvosit.
  • Romeo Agresti: Ma este érkeznek meg Vlahović ügynökei Torinóba, hogy papírra vessék a megállapodást. A játékosnak hétvégére kell Piemont tartományba érkeznie, hogy elvégezzék rajta az orvosi vizsgálatot.
  • Sky Sport Italia: Ha a Juve 100 millió eurót meghaladó ajánlatot kapna de Ligtért, elgondolkozna a védő leváltásán. Jelenleg Bremer szerepel a listán, mint esetleges pótlás, azonban az Inter pole-pozícióban van a Torino játékosáért. Rajta kívül még Romagnoli és Rüdiger képezhetnek opciót.
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri vételi opcióval szeretné kölcsön venni Nándezt, míg a Cagliari ragaszkodik a kötelező opcióhoz.
  • La Gazzetta dello Sport: A Chelsea ismételten Alex Sandrót figyeli, ahhoz azonban, hogy az Öreg Hölgy elengedje, meg kell találniuk a pótlását. A két klub között még nem kezdődtek meg a tárgyalások.
  • Luca Bianchin + Romeo Agresti: Kulusevski kölcsönben távozhat az utolsó napokban. Több angol klub, többek között az Everton is érdeklődött a játékos iránt, ám az nem kapott zöld utat a távozásra.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 26-án, 19:15-kor.