FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 12-ének legfontosabb hírei.

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus nem szeretne megválni Arthurtól, azonban ahhoz, hogy a Bianconeri igazolhasson egy középpályást, egy játékosnak mindenképpen távoznia kell a szóban forgó csapatrészből. 
  • Gianluca Di Marzio: A Sassuolo nem szeretné eladni sem Gianluca Scamaccát, sem pedig Giacomo Raspadorit a télen. Előbbi játékos maximum abban az esetben távozhatna, ha egy alakulat kifizetne érte 50 millió eurót a télen, ám erre egyelőre nem mutatkozik esély. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus szeretne már most télen egyezséget kötni Scamaccával, azonban a Sassuolo szeretné megvárni a nyarat, hogy ekkor értékelhessék ki az előttük álló opciókat. A Locatelli-ügylet feltételei elképzelhetetlenek a transzfert illetően, ha a Bianconeri meg akarja szerezni a centert, fizetniük kell érte. 

  • Gianluca Di Marzio: Mohamed Ihattaren közel áll ahhoz, hogy az FC Utrecht játékosa legyen, mely együtteshez kölcsönben fog csatlakozni a szezon végéig. 
  • Romeo Agresti: Ihattaren az FC Utrecht labdarúgója lesz, egy szezon végéig szóló sima kölcsön keretein belül. 
  • Giovanni Albanese: Az Utrecht szeretné 18 hónapra kölcsön venni Ihattarent, melyet már jeleztek is az olasz rekordbajnok illetékeseinek. A felek hamarosan ismét tárgyalóasztalhoz ülnek majd. 
  • Romeo Agresti: Jelen pillanatban nincsenek hírek arról, hogy az Arsenal bejelentkezett volna Arthurért. Mikel Arteta kedveli a brazilt, a futballista pedig emiatt rajta is van az Ágyúsok listáján, így a helyzet alakulását mindenképpen érdemes szemmel tartani. 
  • Romeo Agresti: Bruno Guimarães megszerzése rendkívül bonyolultnak bizonyulna, ugyanis a Juventus és Allegri érdeklődésének dacára a Lyon nem akar engedni a brazil 45 milliós árából, amit azonban az Öreg Hölgy nem engedhet meg magának ezen a télen, hacsak a francia klub nem lesz hajlandó más konstrukciók elfogadására. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus továbbra is szeretné leigazolni Ryan Gravenberch-et a nyáron. 
  • Sky Sport Italia: Félix Correira a neki jutó kevés játéklehetőség miatt elhagyhatja a Parmát a télen, s ugyancsak kölcsönben a Cremonese labdarúgójává válhat. 
  • Mirko Di Natale: A Juventuson túl a Lyon, valamint a Newcastle is szeretné megszerezni Sardar Azmount, akiért a Zenit 20 millió eurót szeretne kapni, ám amennyiben az angolok egy 10-12 milliós ajánlatot tennének az oroszoknak, a játékos képviselői a csatár elengedését kérnék a szentpéterváriaktól. 
  • La Gazzetta dello Sport: Február vége felé a Juve új ajánlatot fog tenni Paulo Dybalának, mely előreláthatólag 7,3 millió eurós (vagy ennél is alacsonyabb) fizetést fog kínálni az argentinnak. La Joya változatlanul szeretne hosszabbítani, ugyanis nagyon ragaszkodik a fekete-fehérekhez. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 12-én, 00:00-kor.