FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 11-ének legfontosabb hírei.

  • Sky Sport Italia: Federico Chiesa sérülése miatt, mely nagy valószínűséggel az olasz szélső szezonjának végét jelenti, a Juventus biztosan nem fogja értékesíteni télen Dejan Kulusevskit, akinek eladását eddig egy lehetséges opciónak tartotta a vezetőség. 
  • Sky Sport Italia: Chiesa kiesését követően a Bianconeri mindenképpen szeretne egy új támadót igazolni januárban, ugyanakkor az illetékesek még nem döntöttek arról, hogy e futballista egy szélső, vagy egy center lesz-e majd. A klub, szűkös anyagi lehetőségei miatt továbbra is egy kölcsönben megszerezhető játékos szerződtetését preferálná. 

  • The Athletic: Az Arsenal együttese két, Juventusszal is hírbe hozott csatár megszerzését is mérlegeli. Az Ágyúsok prioritása változatlanul Dušan Vlahović leigazolása lenne, azonban a klub Alexander Isakot is nagy erőkkel figyeli. 
  • Fabrizio Romano: A Manchester United jelen állás szerint nem tett ajánlatot a Borussia Mönchengladbachnak Denis Zakariáért. A Vörös Ördögöknél a napokban több ízben is felmerült a svájci leigazolása, ugyanis a csapat mestere, Ralf Rangnick igen nagyra tartja őt, azonban az angolok e percig nem juttattak el hivatalos megkeresést a német alakulatnak. A manchesterieken kívül még három klub dolgozik a középpályás nyári megszerzésén, a verseny pedig emiatt továbbra is nyitottnak számít. 
  • Mirko Di Natale: A Juventus jelen állás szerint nem vette fel a kapcsolatot Mattia De Sciglio képviselőivel a védő szerződésének meghosszabbítása érdekében. A Bianconeri részéről mutatkozik némi szándék a művelet kivitelezésére, ugyanakkor az erről szóló párbeszéd egyelőre nem bontakozott ki igazán, melynek dacára a felek között teljes nyugalom uralkodik. 
  • Romeo Agresti: A Juventus kedveli Bruno Guimarãest, az elmúlt napokban megtörtént a kapcsolatfelvétel is a Lyonnal, azonban a megszerzése nehézkes, mert a francia klub 45 millió euróra értékeli a középpályást.
  • Gianluca Di Marzio: Chiesa sérülését követően a Juve elkezdett azon dolgozni, hogy megerősítse a támadósort, az első felmerülő név Sardar Azmoun. Az iráni játékos kedveli a klubot és Allegrit is. Az üzlet megvalósítható, ugyanis van egy EU-n kívüli hely csatár számára.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 11-én, 00:00-kor.