FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 5.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 5-ének legfontosabb hírei.

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus, érdeklődése ellenére nem tartozik a favoritok közé az Antonio Rüdiger megszerzéséért folyó versenyben, ugyanis a klub új irányvonala alapján a vezetőség nem szeretne irreálisan magas bért adni a leigazolandó labdarúgóknak, melynek ellenére a torinóiak továbbra is a német lehetséges célállomásai között vannak. 
  • Gianluca Di Marzio: Aaron Ramsey a napokban ajánlatot kapott a Burnley együttesétől, azonban elutasította azt, mivel egy kecsegtetőbb megkeresésre vár ahhoz, hogy elhagyhassa a Juventust. 

  • Gianluca Di Marzio: Massimiliano Allegri és a Juventus vezetősége ismételten közölték Álvaro Moratával, hogy rendkívül fontosnak tartják őt, melyet a spanyol támadó megértett, s kijelentette, hogy adott esetben gond nélkül állna továbbra is a klub rendelkezésére. 
  • Gianluca Di Marzio: Nem lehet biztosra venni, hogy Kulusevski el fogja hagyni a Juventust, ám ha érkezne érte ajánlat, a klub biztosan kiértékelné azt. A svéd esetleges távozása lehetővé tenné, hogy a Bianconeri egy más játékosba fektessen be télen, vagy hogy konkrét lépéseket tegyen Gianluca Scamacca nyári megszerzése érdekében.
  • La Repubblica: Aaron Ramsey és a Juventus kapcsolata végérvényesen megromlott, a felek már csak minimális szinten értekeznek egymással. A klub reméli, hogy egy Premier League-klub hamarosan le fogja igazolni a walesit, ugyanakkor mivel a futballista ügynöke 2,8 millió eurós bónuszt kapna, amennyiben képviseltje a fekete-fehéreknél maradna, a menedzsernek nem áll különösebb érdekében a váltás tető alá hozása. 
  • Thomas Tuchel, a többek között a Juventus által is megkeresett Antonio Rüdiger mestere: "Nem tudom megjósolni a jövőt. Természetesen lehetséges, hogy a játékos ügynökei jelenleg már más klubokkal is tárgyalnak, azonban nekem nincs tudomásom efféle egyeztetésekről. Biztos vagyok benne, hogy Antonio tisztában van azzal, hogy milyen nagyra tartom őt, emellett pedig elmondhatom, hogy továbbra is folytonos kapcsolatban állunk vele, míg szakmai stábunk megpróbálja a legjobb formát kihozni belőle."
  • Romeo Agresti: Jelen pillanatban a Newcastle United az egyetlen klub, mely komolyabban gondolkodik Ramsey leigazolásán.
  • Romeo Agresti: Álvaro Morata jelenleg egyértelműen közelebb áll a fekete-fehéreknél való maradáshoz, mint a Barcelonához való csatlakozáshoz. Az Öreg Hölgy januárban maximum egy hat hónapra szóló kölcsön révén szeretne csatárt igazolni, ahogy azt korábban Gianluca Di Marzio is leszögezte. 

 

 

 


A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 5-én, 00:00-kor.