FRISSÍTVE 20:11-kor – Mercato-hírek (január 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 3-ának legfontosabb hírei.

  • Fabrizio Romano: Álvaro Morata prioritása továbbra is az FC Barcelonához való csatlakozás lenne. Xavi folyamatos telefonos kapcsolatban áll a centerrel, ahogy korábban tette azt Ferrán Torres esetében is.
  • Fabrizio Romano: A Juventus biztosan nem aktiválja júniusban Morata vételi opcióját, azonban ennek ellenére sem engedi el a támadót télen, amennyiben nem talál helyette megfelelő alternatívát.

  • Mirko Di Natale: Mauro Icardi környezetéből mindeddig nem érkeztek arra utaló jelek, hogy a Juve felvette volna a közvetlen kapcsolatot az argentinnal.

 18:00

  • Matteo Moretto: Az Atléti nem szeretné másfél éves kölcsönben, sima opcióval elengedni a Barcelonához Moratát, a Juventus pedig mindeddig nem találta meg a csatár pótlását. Romeo Agresti is megerősíti az alábbi hírt.
  • Romeo Agresti: Ramsey környezete nem erősítette meg azon híreket, miszerint a Newcastle-nél folytatná, de ennek ellenére a walesi szeretne távozni.
  • Romeo Agresti: Mindeddig nem érkezett hivatalos ajánlat Arthurért. Ha távozik télen, azt csak kölcsön keretein belül teheti meg, mert egyetlen klub sem szeretné megvásárolni. 
  • Romeo Agresti: A Juve és Mauro Icardi képviselői között múlt héten történt egy tárgyalás, a klub szeretné megismerni a játékos álláspontját. Jelenleg nincs előrelépés, nem tudni, hogy a PSG elképzelései változtak-e.

20:11

  • Romeo Agresti: A Morata-ügylet továbbra is rendkívül bonyolultnak tűnik, részben azért, mert a Juventusnak nincs elegendő pénze, valamint nem kötött megállapodást egyetlen játékossal sem, részben pedig amiatt, mert az Atlético Madrid és a Barcelona között továbbra sem született egyezség. Xavi továbbra is szeretné megszereni a csatárt, aki személyes tekintetben már igent mondott a katalánoknak, azonban e körülmények önmagukban nem bizonyulnak elegendőnek. 
  • Federico Bernardeschi: "Nyitottak vagyunk a szerződésem meghosszabbításától szóló párbeszédre, az ügynököm pedig már fel is vette a kapcsolatot a Juventusszal ennek érdekében. Kijelenthetem, hogy egyáltalán nem lenne ellenemre a maradás, azonban a dolgok két félen múlnak, ahogy egy házasságban is."
  • La Gazzetta dello Sport: A PSG, valamint személyesen Icardi is azt szeretnék, hogy a Bianconeri kínáljon hosszabb távra szóló szerződést a futballistának, valamint, hogy az Öreg Hölgynek kötelező vételi opciója legyen az argentin megvásárlására, a Juventusnak azonban egyelőre nem áll szándékában megfelelni e követelményeknek, melynek ellenére természetesen nem elképzelhetetlen, hogy januárban mégis sikerül tető alá hozni az ügyletet. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 3-án, 20:11-kor.