Romano: "Vlahović akár már januárban is felmerülhet"

vlaho.jpgAz általánosságban véve a leghitelesebb átigazolási forrásnak tekinthető olasz szakember, Fabrizio Romano a tegnapi nap folyamán több, részben újdonságnak számító, Juventushoz köthető hírről is beszámolt az általa alapított Here We Go Podcast különkiadásában, melynek keretein belül szót ejtett a Bianconeri januári terveiről, képet adva a középpálya, valamint a támadósor helyzetéről is. 

Az olasz transzferguru elsőként a csapat tengelyét illetően fennálló elképzelésekről értekezett, ismételten megerősítve honfitársa, az Öreg Hölgy-közeli szaktekintélynek számító Romeo Agresti arra vonatkozó állítását, hogy a Zebrák mindenképpen szeretnének igazolni egy labdarúgót a csapatrészbe, ugyanakkor ehhez előbb el kell adniuk egy számukra feleslegessé váló játékost. 

"Megerősíthetem, hogy a Juventus mindenképpen megpróbál majd egy középpályást szerződtetni a téli átigazolási időszakban, hogy megerősítse a szóban forgó csapatrész összetételét, mindazonáltal ennek megtételéhez az Öreg Hölgynek előbb értékesítenie kellene egy futballistáját, hogy tőkét kovácsoljon a tető alá hozandó üzlethez. Az egyik legtöbbet emlegetett név továbbra is Axel Witsel, aki előkelő helyen szerepel a Bianconeri radarját tekintve" – fogalmazott Romano az adásban. 

A szakértő ezt követően egy ennél jóval érdekesebb tényre is felhívta hallgatósága figyelmét, leszögezve, hogy bár a fekete-fehéreknek jelen pillanatban nem áll rendelkezésükre elegendő pénzösszeg nagyobb volumenű téli beruházásokhoz, ha a kiszemelt futballisták klubjai hajlandóak másfajta konstrukciókat elfogadni, korántsem lehetetlen, hogy a Juve egy nagy igazolást hajt majd végre az elkövetkezendő hónapokban. 

"A támadósort illetően minden csak és kizárólag a várható költségeken múlik. Egészen biztos, hogy a Juventus januárban nem tervez, s nem is igazán lenne képes 60-65 milió eurót költeni egyik legfőbb kiszemeltjére, Dušan Vlahovićra, ugyanakkor ha a játékos klubjának számító Fiorentina hajlandó lenne ettől eltérő összegért, vagy adott esetben más konstrukció mentén egyezségre jutni a torinóiakkal, a szerb támadó igenis felmerülhet télen a Zebráknál" – zárta Bianconerire vonatkozó híreit a transzferguru.