FRISSÍTVE 11:22-kor – Mercato-hírek (augusztus 20.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 20-ának legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: A Juventus mindeddig nem kapott hivatalos ajánlatot Weston McKennie-ért. 
  • Romeo Agresti + Giovanni Albanese: Manuel Locatelli játékosbemutatóját ma 14 óra 30 perctől tartják majd meg az Allianz Stadiumban. 

  • Gianluca Di Marzio: Cristiano Ronaldo tegnapi keretből való kimaradásának semmi különösebb oka nem volt. A labdarúgó Max Allegrivel való egyeztetéseit követően külön edzésmunkát folytatott, hogy vasárnapra a lehető legjobb formájában tündökölhessen.
  • Il Corriere di Torino: Jelen pillanatban egyetlen alakulat sem mutat érdeklődést Aaron Ramsey iránt, mivel a walesi középpályás rendkívül magas, 7 millió eurót kitevő bére minden csapatot (még a Premier League-ben szereplő klubokat is) eltántorít szerződtetésétől. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Cagliari egy két évre szóló kölcsönügylet keretein belül igazolná le Radu Drăgușint, azonban a Juve maximum egy évre adná kölcsön a román védőt. 
  • Romeo Agresti: A Juventus és Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun negyedik találkozójukat tervezik annak érdekében, hogy megkössék a játékos szerződéshosszabbításáról szóló megállapodást. A meetingre a jövő héten kerül majd sor. 
  • 11:16 – Giovanni Albanese: Antun és a vezetőség jövő heti, negyedik találkozóján végre megszülethet a megállapodás Dybala kontraktusának megtoldását illetően. A felek egyértelműen közösen tervezik a jövőt, Paulo pedig továbbra is Max Allegri projektjének középpontja. 
  • 11:22 – Max Nerozzi: Amennyiben a Juventus el kíván valakit adni a középpályáról, mindenképpen Weston McKennie-vel kellene kezdenie a sort, hiszen az amerikai labdarúgó az egyetlen igazán piacképes futballista a csapatrész tekintetében. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 20-án, 11:22-kor.