FRISSÍTVE 16:55-kor – Mercato-hírek (augusztus 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 19-ének legfontosabb hírei.

  • Giovanni Albanese: Kaio Jorge és Manuel Locatelli leigazolását követően a mercato érdemi része minden bizonnyal lezárult. A vezetőség az elkövetkezendő hetekben a kimenő üzleteken fog dolgozni, adott esetben pedig néhány új futballista megszerzése is szóba kerülhet, ám erről csak különböző feltételek fennállásakor lehet szó.
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus nem tartja eladhatatlannak Weston McKennie-t, s minden bizonnyal ki fogja értékelni az amerikai labdarúgóért befutó számtalan ajánlatot. 

  • Fabrizio Romano: Manuel Locatelli a 27-es számú mezt fogja viselni a Juventusnál. 
  • Gianluca Di Marzio: Locatelli a tegnapi nap folyamán Andrea Agnellivel és Federico Cherubinivel is közvetlen megbeszéléseket folytatott a jövőről, valamint leigazolásának körülményeiről. 
  • 00:11 – Alfredo Pedullà: A rengeteg felmerülő név ellenére a mercato tekintetében Locatelli számított a Juve egyetlen konkrét célpontjának, minden ezen felül létrejövő transzfer előre nem vetíthetőnek fog bizonyulni, már amennyiben sor kerül ilyen műveletekre. Miralem Pjanić érkezése továbbra sem zárható ki, azonban ehhez egy középpályásnak el kell hagynia a Bianconerit, a bosnyáknak pedig ki kell tartania visszatérésről szőtt elképzelései mellett, ugyanis könnyen lehet, hogy végül más csapat mellett teszi le voksát a Barcelonától való biztos távozás érdekében. 
  • 00:13 – Gianluca Di Marzio: A Juve fontolóra veheti egy középpályás értékesítésének lehetőségét. Amennyiben az Öreg Hölgy rászánja magát egy ilyen műveletre, a legvalószínűbb távozó McKennie lehet, akiért igen sok klub érdeklődik. Az amerikai egy fontos ajánlat esetén távozhat Torinóból. 
  • 09:54 – Giovanni Albanese: Az elkövetkezendő napokban több fiatal futballista is távozhat kölcsön keretein belül. Radu Drăgușin megszerzéséért a Cagliari van pole-pozícióban, de külföldi klubok is érdeklődnek iránta, Filippo Ranocchia a Crotone, vagy az Alessandria játékosa lehet, míg Nicolò Fagioli a Vicenzához, Erasmo Mulè pedig a Messiához, vagy a Cesenához kerülhet. 
  • 09:54 – Davide Torchia, Daniele Rugani ügynöke: "Egy olyan klub kötelékébe tartozunk, mely rendkívüli mértékben tiszteli Danielét, akit sosem tettek egyértelműen átadólistára. Nem hinném, hogy ennek fényében helyénvaló lenne más együttesekről szót ejteni."
  • 09:54 – Fabrizio Romano: Nikola Milenković várhatóan nem lesz sem a Tottenham Hotspur, sem pedig a West Ham United labdarúgója, mivel 2024-ig szerződést fog hosszabbítani a Fiorentinával. 
  • 13:12 – Giovanni Albanese: Hamza Rafia mellett hamarosan a szintén a klub U23-as csapatában szereplő Daouda Peeters is csatlakozni fog a Standard Liège együtteséhez, azonban a középpályás csak egyszerű kölcsönben szerződik az alakulathoz, ellentétben tunéziai társával, akire vételi opciója is van a belga klubnak a kölcsön mellett. 
  • 13:12 – Mirko Di Natale: Weston McKennie-hez közeli források szerint az amerikai labdarúgó rendkívül boldog a Juventusnál, s nem áll kapcsolatban más együttesekkel egy esetleges klubváltás érdekében. A futballista készen áll arra, hogy megkezdje második idényét Torinóban, s alig várja, hogy magasabb szintre lépjen az előző szezonban látottakhoz képest. 
  • 15:12 – Gianluca Di Marzio: A Serie B-ben szereplő Vicenza együttese felvette a kapcsolatot a Juventusszal Filippo Ranocchia kölcsönvételének érdekében. 
  • 16:55 – Romeo Agresti: A Vicenza pole-pozícióban van Filippo Ranocchiáért. A klub bízik benne, hogy az elkövetkezendő napokban a középpályás csatlakozni fog hozzájuk egy kölcsönügylet keretein belül. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 19-én, 16:55-kor.