FRISSÍTVE 19:08-kor – Mercato-hírek (július 30.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 30-ának legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: Matthijs de Ligt érinthetetlen, a Juventus sosem kapott ajánlatot érte. Tavaly a Barcelona próbálta belevonni az Arthurral való csereügyletbe, de a Juve Pjanićot adta nekik helyette.
  • Romeo Agresti: Nem kérdés, hogy Perin lesz a második számú kapus. A Juventus egyetlen ajánlatot sem kapott érte.
  • Romeo Agresti: A klub még augusztusban, vagy legkésőbb szeptember első hetéig szeretné meghosszabbítani Paulo Dybala szerződését. A játékos képviselete teljesen nyitott erre.
  • Romeo Agresti: Jorge Antun jövő héten találkozik a vezetőséggel, és az is elképzelhető, hogy a szerződésbe foglalnak egy kivásárlási záradékot. A fő témák lesznek: legyen-e kivásárlási záradék, milyen hosszú legyen a szerződés (informátoraim szerint 3+1 év), illetve, hogy mikor kerüljön a kontraktus aláírásra.
  • Romeo Agrest: A Juve nem kapott ezen a nyáron ajánlatot Bonucciért, tavaly viszont Guardiola első számú kiszemeltje volt, de maradt Torinóban, mert hosszúra nyúló kapcsolata van a klubbal.

 10:20

  • Sergio Canozzi, a Santos átigazolási szaktanácsadója: "Kaio Jorgénak 2023-ig van szerződése a Santosszal. Várjuk az ajánlatokat érte. Normális esetben eladtuk volna Európába 20-25 millió euróért, jelenleg egy 15 millió eurós ajánlatot veszünk fontolóra."
  • Giovanni Carnevali, a Sassuolo vezérigazgatója: "Pénteken (azaz ma) beszélni fogunk a Juventusszal, nem biztos, hogy személyes találkozó alkalmával, de hamarosan sor fog kerülni erre is a következő napokban, mert egyre jobban fogy az idő. Az Arsenalon kívül más angol klubokkal is folytattunk megbeszéléseket, de szeretnénk, ha Locatelli maradhatna az olasz bajnokságban, meglátjuk mi lesz. A fiú vágya, hogy a Juventushoz szerződjön, de ha más lehetőség is adódik, meg kell vizsgálnia, mert nem biztos, hogy a Juve ajánlata megfelelő lesz számunkra. Mind a hármunknak megállapodást kell kötnünk, máskülönben marad a Sassuolónál, mert ezen klub tovább szeretné erősíteni magát. Így, vagy úgy, de meg kell találnunk a helyes megoldást. Talán a Juventus számára könnyebb megszerezni Miralem Pjanićot, mint Locatellit." – jegyezte meg nevetve.

14:57

  • Sky Sport Italia: A Juventus továbbra is tárgyal Kaio Jorgéról annak ellenére, hogy a Santos szerint 2023-ban jár le a játékos szerződése, és 15 millió eurót követelnek érte. A Juve hajlandó ajánlatot tenni, de a brazil gárda nem elégedett a felkínált összeggel. Úgy tűnik a tárgyalások még hosszú ideig tartani fognak.
  • Sky Sport Italia: Chiellini hétfőn visszatér, és a szerződés aláírása után elkezdi az edzéseket.
  • Fabrizio Romano: Miralem Pjanić várhatóan távozik Barcelonából, de a Juve továbbra is Locatellire koncentrál. Toni Kroos leigazolására semmi esély.

18:45

  • Romeo Agresti: Federico Cherubini és Giovanni Carnevali a nap folyamán telefontos egyeztetéseket folytatnak majd, melynek során a Juventus nagy valószínűséggel megteszi majd a döntő lépést Locatelli megszerzésének érdekében. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Lazio megpróbál majd ajánlatot tenni Ruganiért, ugyanis a Sasok mindenképpen meg szeretnék erősíteni hátsó alakzatukat egy középhátvéddel. 

18:55

  • Matteo Moretto: Gianluca Frabotta a mai nap folyamán orvosi vizsgálatokon vett részt a Hellas Verona együttesénél. Hamarosan lezárul a balhátvéd átigazolása. 
  • Alfredo Pedullà: Frabotta korábban igen közel állt a Genoa, valamint az Atalanta együtteseihez is, azonban kétség sem férhet hozzá, hogy a Hellas Verona labdarúgója lesz, mely klub órákon belül bejelentheti a játékos szerződtetését. 

19:08

  • Gianluca Di Marzio: A Sassuolo és a Juve mai nap során folytatott, Locatelliért zajló egyeztetései nem vezettek eredményre. 
  • Romeo Agresti: Továbbra sem született megállapodás Locatelli ügyében, azonban a klubok a következő órákban folytatják a megbeszéléseket. 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 30-án, 19:08-kor.