FRISSÍTVE 18:48-kor – Mercato-hírek (július 29.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 29-ének legfontosabb hírei

 

  • Romeo Agresti: Ismételten kapcsolatfelvétel történt a Juventus és Kaio Jorge kísérete között. A Bianconeri azon dolgozik, hogy még nyáron Torinóba hozza csatárt, valamekkora kompenzációval (körülbelül 2 millió euró). Most a Santos térfelén pattog a labda.
  • Mirko Di Natale: A Juve megállapodott Kaio Jorge családjával a kifizetendő jutalékok összegében.

07:39

  • Giovanni Albanese: A Juventus azon munkálkodik, hogy már idén augusztusban Torinóba vigye Kaio Jorgét, ezzel biztosítva a szükséges negyedik támadót Max Allegri számára. A Bianconeri Santosnak tett ajánlata 1,5 millió euró körül mozog, azonban a brazil együttes kivárná a januárt támadójának elengedésével, aki a személyes feltételeket illetően már alá is írta előszerződését az Öreg Hölggyel. 
  • Fabrizio Romano: A Juve továbbra is Manuel Locatelli szerződtetését tartja legfőbb prioritásának, melynek kieszközölése érdekében a héten újabb találkozót tart majd a Sassuolo együttesével. A Zebrák ezzel egyidejűleg közvetlen tárgyalásokat folytatnak a Santosszal is, hogy mihamarabb megköthessék a Kaio Jorgéról szóló megállapodást, aki januártól szabadon igazolható játékos lesz. 
  • Giovanni Albanese: Ha a Juve lezárja a Locatelli-, és a Kaio Jorge-ügyletet, a nyári mercato vételi oldalán vélhetően nem történik majd több játékosmozgás. Pjanić nem igazán számít célpontnak, a bosnyák pedig egyébként is csak akkor térhetne vissza az olasz rekordbajnokhoz, ha a klubnak valamilyen formában sikerülne túladnia Aaron Ramsey-n. 
  • Giovanni Albanese: Az előttünk álló órák meghatározóak lesznek Locatelli jövőjének szempontjából, akit a Juventus augusztus 2-án már a Continassán szeretne látni. 

10:45

  • Fernando Diniz, a Santos edzője: "Remélem Kaio Jorge itt marad decemberig. Azt mondta nem akar szabadon igazolható játékosként távozni."
  • La Gazzetta dello Sport: Kaio Jorge a Juventust választotta, de a Santos köti az ebet a karóhoz, és hat millió eurót kér a játékosért, míg a Juve két milliót kínál. Csak a brazil klubon múlik, hogy elfogadja-e ezt az összeget, vagy a játékos ingyen távozik.

12:40

  • Romeo Agresti: A Hellas Verona megállapodott a Juventusszal Gianluca Frabotta átigazolása kapcsán. Az ifjú szélső védő kölcsönben kerül Eusebio Di Francesco együtteséhez, ám a szerződés tartalmaz egy vásárlási opciót, amely bizonyos feltételek teljesülésekor aktiválódik. A hírt a komplett olasz sajtó megerősíti.

13:10

  • Mirko Di Natale: Leellenőriztem a Juventushoz és a Sassuolóhoz közeli forrásaimat, és nem lesz ma találkozó a két klub között. Nicola Balice szintén erről számolt be, annyi kiegészítéssel, hogy a Juve célja a biznisz mihamarabbi lezárása, a Bianconeri új ajánlattal készül.
  • Giovanni Albanese: A torinóiak legfőbb célja, hogy Locatelli augusztus másodikán megérkezzen a többi olasz válogatott játékossal a Continassára. Nyugalomra van szükség.
  • Giovanni Albanese: Fontos órák következnek Merih Demiral jövőjét illetően.

15:57

  • Giovanni Carnevali: "Manuel Locatelli augusztus 2-án tér majd vissza nyaralásáról. Kijelenthetem, hogy e pillanatig várjuk a Juventus következő ajánlatát, s amennyiben ez a megkeresés nem fog megérkezni az adott időpontig, akkor a középpályás a Sassuolo futballistája marad. A hétvégénél tovább semmiképpen sem fogunk várni, mivel a mercato lezárul számunkra, s nem kívánunk augusztusban egyezkedni legjobb játékosainkért, ugyanis ezt követően már lehetetlen feladat lenne érdemben pótolni őket."

16:28

  • La Gazzetta dello Sport: Maurizio Sarri kedveli Ruganit, azonban még nem vette fel a kapcsolatot a Bianconerivel, hogy tárgyaljon a játékos megvásárlásáról. Daniele Rugani azon játékosok egyike akiket a Juventus az átigazolási piacra tett ezen a nyáron.

 18:48

  • Romeo Agresti: Locatelli augusztus másodikán már a Continassán szeretné megkezdeni az előszezont. Ma nem volt találkozó a két klub között, meglátjuk, hogy hétvégére le tudják-e zárni a bizniszt. Olyan ajánlatra van szükség, amely mindkét félnek megfelel.
  • Romeo Agresti: Azt hiszem a Juventusnak sikerül majd megfelelni azoknak az igényeknek, amiket a Sassuolo kiszabott. Carnevali mai szavai tisztán rámutatnak arra, hogy a Neroverdi jobb ajánlatot vár. Meglátjuk, hogy a hétvégén felszáll-e a fehér füst.
  • Romeo Agresti: Toni Kroos a Juventusban? Nincsenek erről információim.
  • Romeo Agresti: Ruganiért számos kölcsönről szóló megkeresés érkezett, de a Juventus nem akarja elengedni, mert abban az esetben, ha Demiral távozik, ő lenne a negyedik számú védő.
  • Romeo Agresti: Az egyetlen csapat, amely egészen félénk érdeklődést mutat Aaron Ramsey iránt, az a Wolverhampton. De valójában semmi konkrétról nincs szó.
  • Fabrizio Romano: Jelenleg nincsenek tárgyalások a Juve és a Barcelona között Pjanić ügyében. A prioritás továbbra is Locatelli.
  • HIVATALOS: Nicolò Cudrig, a 18 esztendős korosztályos olasz válogatott center a Juventusnál folytatja. Ezelőtt az AS Monacót szolgálta, ahol lehetőséghez jutott a negyedosztályú B együttesnél is.

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 29-én, 18:48-kor.