FRISSÍTVE 0:00-kor – Mercato-hírek (július 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 12-ének legfontosabb hírei. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus (illetve a Milan) egyáltalán nem érdeklődik Luis Alberto iránt, aki hamarosan csatlakozik a Lazio előszezonra készülődő keretéhez. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Bianconeri mellett a Tottenham Hotspur alakulata is érdeklődik a Fiorentina szerb védője, Nikola Milenković iránt. A Violák nyitottak a labdarúgóért befutó ajánlatok meghallgatására, mivel semmiképpen sem szeretnék ingyen elveszíteni egyik legjobbjukat. 

  • Corriere dello Sport: A Juve letett Robin Gosens szerződtetéséről, akiért 50 millió euró körüli összeget kér az Atalanta. Max Allegri továbbra is bízik Alex Sandróban, aki kezdőként jut majd lehetőséghez a következő idényben. 
  • Corriere dello Sport: Federico Bernardeschi szeretné meghosszabbítani szerződését az Öreg Hölggyel, azonban a klub nem kezeli prioritásként az olasz kontraktusának megtoldását, mivel elsősorban a futballista eladásán szeretnének dolgozni. 
  • Giovanni Albanese: Mivel Cristiano Ronaldo nagy valószínűséggel a következő idényben is a torinóiak labdarúgója lesz, a vezetőség egy nagyobb név helyett egy cserecsatár leigazolásán kezdett el munkálkodni. E poszt tekintetében mindenekelőtt egy fiatal és olcsó megoldást keresnének, ebből fakadóan pedig az elmúlt hetekben több alkalommal is emlegetett Kaio Jorge lehet a befutó, ám az üzlet nagyban függ a brazil támadó árcédulájától.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 11-én, 0:00-kor.