FRISSÍTVE 08:05-kor – Mercato-hírek (július 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 9-ének legfontosabb hírei. 

  • Gianluca Di Marzio: Cristiano Ronaldo felvette a kapcsolatot a Paris Saint-Germainnel, azonban ha nem sikerül hamarosan megállapodást kötnie a franciákkal, idén nyáron egészen biztosan a Juventus kötelékében marad. 
  • La Gazzetta dello Sport: Juan Cuadrado készen áll szerződésének 2023-ig történő meghosszabbítására, ám az Öreg Hölgy még nem vette tervbe az egyeztetést a játékos ügynökével. 

  • Romeo Agresti: A Bianconeri hamarosan két fiatal labdarúgót is leigazol majd, ugyanis a torinói klub minden tekintetben megkötötte a megállapodást a 2005-ös születésű Dean Huijsen ügyében, emellett pedig a 2003-ban napvilágot látó Tarik Muharemović is Olaszországba szerződik hamarosan. 
  • Mirko Di Natale: Tudomásom szerint az a klub, mely ajánlatot tett Manuel Locatelliért, nem az Arsenal, s nem is a Borussia Dortmund volt. 
  • La Gazzetta dello Sport: Jorge Mendes Olaszországban tartózkodik, s hamarosan megbeszélést tart majd a Zebrák vezetőségével. 
  • Fabrizio Romano: A Juve mindenáron le szeretné igazolni Manuel Locatellit, s a középpályás is prioritásnak tekinti a fekete-fehérekhez való csatlakozást. Az Arsenal a háttérből figyel, ugyanakkor az Ágyúsok mindeddig nem tettek ajánlatot a labdarúgóért. Az olasz rekordbajnok a jövő hét folyamán újabb megbeszélést tart majd a Sassuolo illetékeseivel, hogy a felek kölcsönösen felmérhessék egymás szándékait, ennek keretein belül pedig nagy valószínűséggel a transzfert illető pénzösszegek, valamint az esetlegesen bevonható futballisták is szóba kerülnek majd. A Neroverdi nyitott arra, hogy Félix Correia, vagy Radu Drăgușin játékjogát bevonják az üzletbe, míg a Bianconeri egy kétéves kölcsön + vételi opciós konstrukciót javasolhat a zöld-feketéknek. A találkozóról szóló híreket később a Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali is megerősítette, ám ő maga nem tért ki a Romano által említett részletekre. 
  • Mirko Di Natale: A PSG igen erősen érdeklődik Arthur iránt. 
  • Mirko Di Natale: Aaron Ramsey mindenképpen a Juventus kötelékében szeretné folytatni pályafutását, s nem kívánja elhagyni a torinói alakulatot, azonban az Öreg Hölgy szívesen értékesítené a harminc esztendős futballistát. 
  • 08:05 – Gianluca Di Marzio: Locatelli mindenképpen a Bajnokok Ligájában kíván futballozni a következő idényben, ekképp az Arsenal nem jelent reális lehetőséget az olasz számára. 
  • 08:05 – Sky Sport Italia: Gianluca Frabotta a Genoa labdarúgója lesz a következő szezontól fogva. 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 9-én, 08:05-kor.