FRISSÍTVE 13:34-kor – Mercato-hírek (július 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a napokban induló nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 6-ának legfontosabb hírei. 

  • Giovanni Albanese: Jelenlegi tudomásunk szerint a Locatelli-ügylet végbe fog menni, mivel a Juventus és a Sassuolo egyaránt feltett szándékának tekinti a transzfer kivitelezését. A középpályás néhány héten belül immár hivatalosan is a Bianconeri labdarúgójává válhat, mindazonáltal rengeteg ember dolgozik az átigazolás előkészítésén, mely ebből kifolyólag nem lesz egyszerű üzlet információink alapján.
  • Giovanni Albanese: Ha a Juve szerződteti Locatellit, nem valószínű, hogy még egy középpályás érkezik majd a nyár folyamán. Mindez attól függ, hogy a klubnak sikerül-e nagyobb horderejű kimenő üzleteket végrehajtania a nyáron, ugyanis ennek hiányában elképzelhetetlen, hogy több labdarúgó öltse magára a fekete-fehér szerelést a csapatrész tekintetében.

  • Giovanni Albanese: Nem valószínű, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja az Öreg Hölgyet, mivel egyetlen alakulat sem érdeklődik iránta túlzott mértékben, emellett pedig nehezen elképzelhető, hogy a Manchester United hajlana a portugál játékos Paul Pogbával való elcserélésére. Jelen pillanatban az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy CR7 az olasz rekordbajnok kötelékében marad.
  • Giovanni Albanese: Miralem Pjanić egyelőre nem célpont a Juve számára, mely együttes Locatelli megszerzését tekinti prioritásnak, ugyanakkor a bosnyák mindenképpen szeretne visszatérni Torinóba.
  • Giovanni Albanese: Megfelelő ajánlat esetén Merih Demiral szinte egészen biztosan távozna. A Zebrák változatlanul 40 millió eurót szeretnének kapni a török labdarúgóért.
  • Giovanni Albanese: Max Allegri három középpályással szeretne játszani a következő idényben, akik Rodrigo Bentancur, Adrien Rabiot, valamint Manuel Locatelli lennének.
  • Giovanni Albanese: Allegri Juventusában Matthijs de Ligt mindenképpen kezdőként jut majd szóhoz a védelemben, a hátvédpáros másik tagját pedig teljesítménytől és bevethetőségtől függően Giorgio Chiellini, vagy Leonardo Bonucci adja majd. Daniele Rugani és Radu Drăgușin jó alternatívák lehetnek, míg Danilo szintén pályára léphet majd a szóban forgó szerepkörben.
  • Giovanni Albanese: A Juve le szerette volna igazolni Gianluigi Donnarummát, ugyanakkor a vezetőségnek döntenie kellett Gigio és Locatelli között, mivel a kapus nem fért volna be az átigazolásokra fordítható keretbe magas fizetéséből kifolyólag.
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri érdeklődik Robin Gosens iránt, azonban jelen pillanatban nem engedheti meg magának, hogy az Atalanta által követelt 30 millió eurót kifizesse a játékosért.
  • 1:42 – Fabrizio Romano: A Juve nem folytat megbeszéléseket Miralem Pjanićcsal, mivel a klub továbbra is Manuel Locatelli leigazolását tekinti elsődlegesnek, ennek érdekében pedig hamarosan új találkozót tartanak majd a Sassuolóval. A Barca a napokban felajánlotta a bosnyáknak, hogy közös megegyezéssel elhagyhatja a klubot, ám a középpályás elutasította ezt.
  • 13:05 – Romeo Agresti: Nicolò Rovella a Genoa kötelékében kezdi majd meg az előszezont, s a Juventus valószínűleg újabb egy szezonra kölcsönadja majd a játékost a Grifoninak, ahogy az a felek közötti eredeti megállapodásban szerepelt, azonban az Öreg Hölgy csak a következő hetekben hozza meg a végső döntést az olasz sorsáról. 
  • 13:05 – Nicola Balice: Cristiano Ronaldo nem kérvényezte a Bianconeri vezetőségétől eladását, s a klub sem hajlandó távozásra kényszeríteni a labdarúgót. 
  • 13:05 – Sky Sport Italia: Semmi esély nincs arra, hogy Miralem Pjanić visszatérjen Torinóba. 
  • 13:11 – Sky Sport Italia: Az Empoli szívesen szerződtetné Daniele Ruganit egy sima kölcsön keretein belül, ám a Juve leginkább a labdarúgó végleges értékesítésére törekedne. A védő 3 millió eurót keres évente, a Zebrák pedig nem kívánnának hozzájárulni ahhoz, hogy ezen összeg egy részét ők fizessék az idény során, ahogy azt korábban több kölcsönadott futballista esetében is tették. 
  • 13:34 – Mirko Di Natale: Az Empoli egyelőre csak sima érdeklődést fejt ki Rugani iránt, semmi konkrétum nincs a láthatáron. 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 6-án, 13:34-kor.